Sider

tirsdag den 19. april 2011

Københavner sut?


Jeg havde besøg i dag af en veninde fra jylland. Da hun så Ankers sut grinede hun og sagde: "det er da bare en rigtig københavner sut det der". Jeg syntes det var en meget morsom kommentar. Hva siger I, har hun ret?
Published with Blogger-droid v1.6.8

6 kommentarer:

 1. Haha, ja som koebenhavner eller bare sjaellaender kan man blive udsat for lidt af hvert hihi. Jeg har heller aldrig set saadan en spoejs sut, men jeg har ogsaa vaeret ude over suttealderen med mine i nogle aar. Jeg synes du skal tage det med et godt grin.

  SvarSlet
 2. Hehe. Jah, måske? - Men vi er også nogle på Fyn der bruger dem! ;)Så de er da nået lidt vest for Storebælt... Men vi brugte dem sådan set også til den ældste, og dengang boede vi på Nørrebro. Så måske vi alligevel nåede at blive miljøskadede?!

  SvarSlet
 3. Ha ha vi er fra det mørke Jylland og vores Alberte på nu 4 havde også natursutter :) og vi har aldrig haft adresse i Kbh

  SvarSlet
 4. Må jeg spørge hvordan du har fået lille Anker til at tage sutten til sig? Anna laver opkast-udtryk hvis jeg forsøger at give hende sin medmindre jeg får den lusket ind når hun ligger ved brystet og halvsover...

  SvarSlet
 5. He he, jeg syntes også bare at det var en morsom kommentar. Hun byggede sin teori på at det var den 3 "Københavner" baby hun havde set med en natur sut. Samt at der hvor hun bor i nordjylland var der ingen der brugte den.
  Men da hun selv er gravid i uge 17, så har jeg da allerede den første ide til barselsgave;-)

  @ Tine: hmm, hvordan jeg får ham til at tage sutten? Han er ikke sådan en baby der ligger med den hele tiden, han vil meget hellere bruge mit bryst som en sut hele tiden (avs). Så når han bare ligger og hygger prøver jeg med sutten i stedet til at falde i søvn på. Jeg bruger den faktisk mest til putning. Jeg tager sutten og rører ham let på overlæben, prøver at narre ham til at det er brystet;-)Når så han åbner munden nok propper jeg den ind, dette skal nogle gange gentages lidt. Samtidig stryger jeg ham også let mellem øjnene i nedadgående retning, så han lukker øjnene. (prøv at gøre det på dig selv, du lukker altså bare automatisk dine øjne).
  Sundhedsplejersken anbefalede mig også at putte en stofble fast i ringen på sutten, så er der lidt mere vægt på så den ikke så nemt ryger ud af munden igen . Held og lykke med sutten :-)

  SvarSlet
 6. Neeeej. Jeg kender også jydebabyer der bruger dem. Vores lille københavnerbaby ville til gengæld ikke have den. hun ville hellere have en af de grimme.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...