Sider

onsdag den 22. august 2012

Til salg!

Det er hverken jeg eller min blog!
Til salg er derimod disse to sække tøj:


Ankers tøj som løbende bliver lagt ud her


Og denne pose med mit tøj som vil være at finde under denne kategori: http://www.trendsales.dk/nfo/dametoej
Når jeg engang har fået taget billeder af det hele...

Jeg har haft en Trendsales profil i nogle år, men har aldrig rigtig brugt den før her for et par måneder siden hvor jeg i dette indlæg beder om jeres erfaringer.

Med en lille dreng der vokser og vokser samles der jo en del tøj og man kan ikke gemme alt. Meget af det er i god stand og derfor er der andre der kan få glæde af det.

Samtidig er jeg så heldig at jeg indenfor de sidste 3 år har haft en vægt der har svinget med 14 kg ( først +8 kg, så minus 14kg så gravid med +11kg og nu nede på minus 14 kg igen), dette betyder at mit klædeskab har hele 3 forskellige størrelser liggende. Jeg har langt om længe indset at min vægttab er kommet for at blive og derfor skal der ryddes op g ud i mit klædeskab. Ovenstående pose var første grovsortering udover det der allerede er røget direkte i tøjcontaineren.

Nå men det kort af det lange er altså at det sættes til salg nu!

Da jeg i løbet af sommeren blev kontaktet af Trendsales med et tilbud om at blive blog partner, med der tilhørende fordele, valgte jeg at takke ja.


*Dette er et sponsoreret Trendsales blog partner indlæg, men ord og meninger er helt mine egne!*


Derfor vil denne tekst nu være at finde på nogle indlæg.

Jeg har flere gange fået tilbud om sponsor indlæg og har ind til nu takket nej, men denne gang sprang jeg altså til.

Jeg er selv uddannet indenfor marketing og har også skrevet om blogmarketing før (se indlæg her). Der er mange meninger omkring det at bruge sin blog som markedsføringskanal, men for mig er det noget der skulle prøves.
Jeg har efterhånden blogget i over 2 år og min blog har i denne periode naturligt ændret sig meget. Jeg har taget det stille og roligt, jeg har fra start af ikke haft et mål om at opnå noget med min blog, den har blot været en hyggelig fritidsaktivitet. 
At jeg nu har nået en størrelse og har fået opbygget nok SEO værdi til at jeg nu kan være attraktiv i markedsføringøje har altså ikke været noget mål fra starten.
Men derfor kan man jo godt gribe en mulighed og prøve det af, jeg vil lade min blog udvikle sig og leve sit liv. Min blog er min legeplads og lige nu prøver jeg altså en ny leg af!

Husk du kan også deltage i min Trendsales give away lige HER!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...