Sider

onsdag den 30. oktober 2013

Pakkekalender

Jeg nåede det, Ankers pakkekalender!

Nu tænker du nok, nåede det, der er jo lang tid til 1. december! Og ja, et indlæg om at jeg allerede er færdig med sønnens pakkekalender på nuværende tidspunkt (de lå faktisk færdig indpakket i sidste uge) kan da også på mig virke så overskudsagtigt at det når kvalmestadiet!

Men min deadline har så heller aldrig været 1. December, den har været inden lillebrors ankomst! Med termin 10 november og en lille margen, så skulle den altså være færdig nu.
pakkekalender til dreng

Pakkerne har jeg samlet siden i sommers og de fleste er fundet på loppemarkeder blandet med gode tilbud jeg er faldet over i supermarkeder og boghandler.

På denne måde har jeg kunnet holde budget under 200 kr. mens jeg samtidig føler at jeg har fundet gaver af god kvalitet.

Jeg startede med at line alle gaverne op med datoer, for at sikre en vis variation i gaverne. Gaverne i weekenderne har jeg sørget for er nogle ekstra gode, som han rigtig kan bruge dagen på at lege med.

pakkekalender til dreng

pakkekalender til dreng

Det er første år Anker skal have pakkekalender, da jeg først syntes han har alderen til at forstå det nu (han bliver 3 sidst i marts 2014).
Sidste år fik han advents kalender og det var vist mest for min skyld.

Jeg har selv fået pakkekalender hver jul hel min barndom. Her var gaverne ofte små slikpakker i hverdagene, (fx. en dumleslikkepind) og legetøj i weekenderne.
Jeg har så mange gode minder ved pakkekalenderen og har også glædet mig til at jeg skulle lave dette til mine børn.
I dag er tiderne jo lidt anderledes, fx. giver vi ikke Anker slik endnu (andet end chokolade), dog havde jeg tænkt der sagtens kunne have været rosin pakker eller frugtstænger nogle dage. Men da jeg skulle til at tælle pakkerne sammen, havde jeg fået samlet så mange at det ikke blev nødvendigt.

Jeg glæder mig til at give Anker sin første pakkekalender, lige som i min barndom skal den hænges op på hans værelse mens han sover natten til 1. december.
Når han vågner skal der gøres et stort nummer ud af at julemanden har været forbi i nat og hængt en fin pakkekalender.
Jeg glæder mig til han hver morgen skal pakke en ny gave op og at han som mig får nogle dejlige barndomsminder om juletiden.


9 kommentarer:

 1. Jeg synes nu stadigt at det er vildt overskudsagtigt. Hurra for det. Det er vel nok mange fine ting du har fundet og med god variation, hvilket er rigtigt vigtigt. Det skal helt sikkert nok vække jubel.

  SvarSlet
 2. Jeg synes du er sej... Det er sådan noget der gør det hele lidt sjovere for Anker når lillebror er kommet, at den slags ting er klar til ham...

  SvarSlet
 3. Sikke et overskud. Bravo. Jeg er slet ikke parat til at taenke paa julen endnu.

  SvarSlet
 4. Mega sejt : ) men forstår dig godt - når først lillebror kommer ud så er de ikke til at vide hvordan overskud og tid er - herhjemme har vi dog den faste aftale at vi først går gang med jul efter Bassens fødselsdag den 11. november, det giver god fokus på ham og skaber en god adskillelse af tingene : )

  SvarSlet
 5. Sikke skønne gaver du har fundet. Jeg finder også gaver til adventkalenderen i løbet af året og ligesom du, får jeg på den måde kvalitets varer til gode penge og ikke noget bras.
  Jeg har som barn fået pakkekalender og som større pige adventsgaver. Mine piger får adventsgaver eller en lille gave lørdag og søndag i julesokken. Gaverne er er fra nissen som flytter ind hos os i december måned og laver løjer.
  Det er så hyggeligt med advents- eller kalendergaver og jeg laver adventgaver til min mor og bonusfar og får også adventsgaver af dem. Jeg bliver aldrig for stor til julerier ;o)

  SvarSlet
 6. Hvor er det dog nogle dejlige gaver du har fundet til ham. Jeg har også købt gaver henover året og har fundet en masse lækre ting på loppemarkeder også, men jeg tror jeg rammer de 400 kr.. De bliver pakket ind i morgen og så er de klar til at Nissen kommer og henter dem og lægger én i sokken hver nat. Hun fik også gaver i sokken sidste jul (18 mdr) og var 100% klar over hvad det handlede om, selvom hun ikke var ældre. Hun taler endda stadig om det!
  Held og lykke med projektet. Der er intet der kan overgå børns glæde ved højtiderne

  SvarSlet
 7. Sikke en masse fine gaver du har fået købt!
  Herhjemme er alle kalendergaverne også fundet, de mangler bare at blive pakket ind - det skal gøres i dag, når han endelig er kommet i vuggestue ovenpå en omgang syge.
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 8. Hvor er det nogle fine tanker du har gjort dig om hans pakkekalender, og jeg syntes det er flot at du har holdt den på et økonomisk lavt og passende niveau. Syntes nemlig er er tendens til at det tager lidt overhånd med dyre kalendergaver.

  Vi plejer at have en julesok, hvor nissen giver gaver fra dag til dag - det betyder at jeg ikke altid har alle gaver klar den 1.december (smart) men så kan nissen også lægge gaver til de voksne :)

  SvarSlet
 9. Hvor fint, det er så hyggeligt med pakkekalender, jeg får selv af min mor og laver til min kæreste - det er så hyggeligt at finde pakker og udvælge gavepapir.

  - Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...