Sider

onsdag den 29. maj 2013

baby haremsbukser

Jeg har testet et nyt mønster og det er der kommet disse baby bukser ud af

hjemmesyet baby bukser


Vi kender endnu ikke kønnet på baby i maven, så disse hjemmesyede bukser er til min veninde der venter en lille pige.
Siden jeg så de her baby haremsbukser hos Betine, har jeg ikke kunnet få dem ud af hovedet og sådan noget skal jo syes ud af ens system!

Mønsteret er fra Ottobre 3/2013, hvis du også skal prøve det af!

Til noget helt andet.
Hånden på hjertet er jeres hjem altid pænt opryddet?

Jeg må indrømme at mit kreative tilholdssted til tider kan være lidt kaotisk, men det  holder jeg jo ofte udenfor kameraets linse når der tages billeder til bloggen!

Jeg ville ønske jeg havde mit eget syværelse, men i en tre værelses lejlighed er jeg henvist til spisebordet i stuen.
Da vi heldigvis har spiseplads i køkkenet, skal jeg ikke rydde mine syting op hver dag og det kan altså ses!

sybordet med rod

Langsomt får jeg hevet flere og flere ting frem og bunker hober sig op på bordet. Det skal lige tilføjes at det her ikke engang er så slemt som det nogle gange er set!

Egentlig meget flot at manden ikke brokker sig over det;)11 kommentarer:

 1. jeg kender det og har endda et kælderrum som jeg kan bruge. Det holder bare ikke rigtigt når børnene sover på 1. salen og man skal spurte 2 etager op hvis der er noget (manden arbejder ofte om aftenen). Så hurtigt får jeg hevet flere bunker op som lige skal bruges eller studeres. Så jeg tror man skal have rigtig god plads for at det ikke roder. På sigt håber jeg dog i langt højere grad at bruge kælderrummet og få sat tingene i system. Super blog du har iøvrigt. vh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvom jeg drømmer om et krearum, så er det jo altså også hyggeligt at sidde i stuen, hvor man også lige kan holde øje med fjernesynet imens.
   Man er også lidt tættere på familien;)

   Slet
 2. Laekre bukser. Ottobre er virkelig et godt blad.
  Betryggende at se at det ikke kun er hos mig der roder :-).
  Jeg har heller ikke noget krearum, men et kreaskrivebord i hjoernet af sovevaerelset. Det goer jo saa at jeg oftest flytter ind i stuen, saa her ligner hrmmmm.Symaskine og overlocker flytter rundt alt afhaengig hvor der er plads, og nogle gange maa jeg ogsaa tage koekkenbordet i brug. Jeg bor ogsaa i lejlighed, saa udvidelse er umulig hihi. Men men, vi klarer den jo alligevel. Krea'et maa bare "planlaegges" lidt mere end hos dem der har plads og bare kan lade det hele flyde permanent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har kigget i det mange gange, men det er det første jeg syr fra Ottobre.
   Ja, det roder jo lidt at være kreativ;)

   Slet
 3. Det er bare sådan nogle skønne bukser - og så er de dejligt nemme at lave :)

  Og niks - her er der bestemt heller ikke altid pænt ryddet op! Faktisk roder her for det meste temmelig meget. Det er vist både en konsekvens af 3 børn og så mit syrod - og mangel på oprydning fordi jeg ikke gider/hellere vil sy noget mere :)

  Det hjælper at invitere gæster - så er her pænt et par timer i hvert fald...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er super nemme de bukser!
   Ja, jeg vil også hellere sy end rydde op!

   Hi hi, jeg joker også med den med gæsterne, for så kan vi nemlig ikke sidde i køkkenet! Når der kommer gæster er det, det eneste tidspunkt sybordet bliver ryddet;)

   Slet
 4. Ottobre laver altså nogen skønne mønstre! Super fine tøse-bukser, dem bliver din veninde glad for Line.
  Hmm jo jeg roder også! Den anden dag indrømmede jeg faktisk at en stor del af al den tid jeg bruger på at rydde op er mit eget rod....tsk tsk jeg hiver op af kælderen og det hober sig op. Lige pt prøver jeg på at begrænse stoffet ved krea bord til at kunne være i en Ikea pose. Men så går jeg i kælderen og finder noget frem som jeg da også liiiige kunne bruge...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, ja den med stoffet kender jeg godt, langsomt kommer der mere og mere ind på bordet!
   Men jeg tror det skal rode lidt når man er kreativ;)

   Slet
 5. Ej, hvor er de bare fine og MEGET små. Åhh, altså! Hvem der havde eller ventede sådan en lille størrelse. Synes de er blevet rigtigt fine - de står på min to do.
  Og altså rod, det er en fast del af vores liv herhjemme. Vi har en 2v'er og gisp, der er ikke meget plads. Der er mange indretningsting jeg bare må sluge og sig "nå, det ligner HELLER ikke Bo Bedre" når jeg ser på endnu en nødløsning ;-) Jeg har stof og kreating alle de steder der nu er plads, og med kun ét bord i lejligheden, der bruges til både spisebord, krea, sybord, kontor, tegnebord til Poeten osv. så ryddes der op ufatteligt mange gange om dagen. Nogle gange føler jeg faktisk ikke, at jeg laver andet! Rart at se, at andre også bor sådan til tider ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan slet ikke vente til jeg kan begynde at sy til baby i maven! Det gode ved at sy til de helt små babyer er også at man kan få brugt resterne, der kan næsten altid lige være til et par bukser;)

   Bobedre gad nok heller ikke lave foto reportage fra vores hjem, det skulle da kun være til "før" billeder inden de gav det hele en makeover;)
   Men jeg er nu glad for at mit sybord kan få lov at ligge et par dage (læs uger!) mellem vi får gæster;)

   Slet
 6. Søde små bukser - med masser af plads til en god blenumse :)
  Vi har ét langt skrivebord som vi deler, vi har ca. en halvdel hver, og bruger det både til arbejde og krea. Selvom jeg godt kan være efter manden med hans rod, er det oftest mig der fylder mest. Men det er jo ikke rod - det er en igangværende proces :) Men når processen breder sig henover min mands tastatur plejer jeg at ryde en smule op...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...