Sider

mandag den 14. juli 2014

Boys month 2014

Som mor til 2 drenge deltager jeg selvfølgelig i Boys month som frk.turkis endnu engang har skudt igang (kan desværre ikke linke fra Tlf, men hvis du ikke allerede kender Christines fine blog så tag lige at finde frk.turkis på Google eller bloglovin!)

Siden jeg deltog i boys month 2011 og 2012 ( se tag i siden for disse indlæg) er jeg jo blevet mor til endnu en dreng.

Med to drenge åbner der sig jo muligheden for at sy brødretøj!

Ja, for blot få år siden havde jeg blot grinet af det, hvis nogle havde sagt at jeg en dag ville klæde mine børn ens på!
Idag syntes jeg pludseligt det er vildt sødt!!!

Noget helt andet er at det også er vildt praktisk at sy ens tøj til dem!
Jeg får udnyttet stoffet meget bedre og jeg får mindre rester.

Af 1 meter stof har jeg her syet et par lette sommer bukser til Aksel og shorts til Anker.
Jeg glemte at tilføje sømrum til opbuk på Ankers shorts, men det problem blev løst med skråbånd!
Ikke en teknik jeg har brugt før, blot en hurtig indskydelse jeg fik!
Lidt sjovt var det så da jeg Tanker fra Anker (igen sorry kan ikke linke, Google hende!) havde laver short også i stribet stof og med det fineste bånd indvendigt i oplægget;)
Jeg syntes det var sjovt fordi der jo til tider har været kopi diskusioner her i blogland! Mine shorts har været færdige et stykket tid, jeg smed en lille forsmag på Ig for 3 uger siden, så jeg kan i dette tilfælde sige at det helt sikkert var et tilfælde af to sjæle en tanke:)

Havde jeg dog bare set de andre shorts først, så havde jeg da også brugt fint bånd fremfor hvidt skråbånd;)


8 kommentarer:

 1. super flotte og fede bukser...

  SvarSlet
 2. Søskende match rules..... Jeg kan heller ikke lade være;-) og når nu snart har 2 af hvert køn, ja så bliver det da bedårende med matcende outfits:-)
  Jeg synes da ikke det er at "stjæle" for nogen af jer! Synes bestemt jeg har set den detalje flere gange gennem tiderne. Jeg syens det er en af de små detaljer der er med til at gøre specielt drengetøj mere spændende!

  SvarSlet
 3. Jeg er også til søskende outfits... Også selvom lillebror ikke er kommet ud endnu... så skal der nu alligevel laves matchende out fits :-) Og de er så fine dine shorts... og skønt med ens tanker!!! ;-) Kan nu godt li den enkle version med hvide skråbånd også!!

  SvarSlet
 4. Så skønne matchende bukser med fine detaljer som altid Line - og ja, drengene ser bare skønne ud i "brødretøj" og mine kan faktisk godt lide at have ens tøj på :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte :)

  SvarSlet
 6. Jeg har det lidt stramt med søskendetøj, men når det som her ikke er helt ens synes jeg bedre det kan gå an. Og både shorts og bukser er skønne, er vild med de underspillede detaljer.

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine begge par! Jeg har også lavet lidt søskendetøj til mine, selvom det er en pige og en dreng. Det er nu ret hyggeligt!

  Har du lavet selve lommerne i et eller to lag stof?

  SvarSlet
 8. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Hương Lâm chuyên cung cấp máy photocopy, chúng tôi cung cấp máy photocopy ricoh, toshiba, canon, sharp, đặc biệt chúng tôi có cung cấp máy photocopy màu uy tín, giá rẻ nhất.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...