Sider

mandag den 11. februar 2013

Kvark kvark

Fastelavn i vuggestuen i dag!
Anker blev sendt afsted i dette hjemmesyet frø kostume.
hjemmesyet fastelavnskostume frø
hjemmesyet fastelavnskostume frø

Han var mod al forventning så glad for sit kostume, at han stadig havde det på da jeg hentede ham igen og det var med hætte og det hele!
Tænker det må ha været lunt for ørene med hætte på hele dagen!

Engang imellem kniber han lidt om det ene øje på hætten mens han siger kvark kvark...Tak Anker det er en fryd at sy fastelavnskostume til dig!

Kostumet er lavet i to forskellige nuancer grøn isoli. Som grund mønster har jeg brugt Guggi fra Stof2000 med nogle ændringer.
Jeg ville ikke have lynlåsen hele vejen op i hætten så den er forkortet og istedet har jeg lavet en løbegang med en fastsyet elastik i hætten, så den blev holdt på plads.

Øjnene er syet fast med et lille indsnit i hver side af hætten og hæftet fast foran.

Jeg må indrømme at jeg syntes det er ret sjovt at lave fastelavnskostumer, det er jo total kreativ leg og når knægten så kvitterer med sådan en begejstring så er det jo ren fryd!


12 kommentarer:

 1. Det er da den sødeste frø jeg nogensinde har set :) Vildt flot kostume! Jeg syntes også det er en fornøjelse at sy fastelavnskostumer - og Karla var så glad for sit bi-kostume. Det er jo ren win win :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der hygger mig med at sy fatelavnskostumer og endnu mere vigtigt at dit kostume også bragte glæde hos modtageren;-)

   Slet
 2. hvor er den bare vildt fed!!!!

  SvarSlet
 3. Hvor er han bare sød, og super flot kostume - sejt! Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Hvor er han skøn i kostumet. :)

  SvarSlet
 5. I år er første år i 16 år hvor jeg ikke har haft symaskinen fremme i forbindelse med fastelavn. I år ville den yngste være baby og med en heldragt fra netto til 149,-, et par sutter, en sutteflaske plus et par andre småting var dette hurtigt klaret. Drengene skal ikke til fastelavn i år så de skal ikke have lavet noget heller. Sidste år var den yngste til gengæld være dolph så det var et større projekt, men hun blev rigtig fin.

  SvarSlet
 6. Så fed udklædning.. jeg er helt vild med den frø-dragt.. Det er sjovere at lave kostumer til drenge.. de vil noget mere end "prinsesserne".

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...