Sider

fredag den 15. februar 2013

Hvordan du bliver online marketing ninja på 6 uger

Jeg har de sidste 6 uger været på det mest fantastiske kursus i online marketing.

online marketing
Lækker kage bagt af majamaagaard.dk/

Efter 6 uger hos Bigum og Co kan jeg nu kalde mig for online marketings ninja.

Online marketing og sociale medier var et ikke helt ukendt land for mig for 6 uger siden...troede jeg, men
hold da op hvor er jeg blevet klogere.

Her er hvad jeg har lært:
 • Sociale medier - Hvad skal der til for at virksomheder får succes på sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Linkedin og Youtube. Det handler om strategi og ikke om at jagte likes!
 • CMS & Blogs - Grundlæggende forståelse for CMS værktøjet Wordpress. Samt tips til fængende overskrifter og blogindlæg, brugervenlighed og konverteringsoptimering. Bum bum der er meget at lære her også selv om du har været blogger i nogle år (som undertegnede!).'
 • Søgemaskineoptimering (SEO) - Hvordan får du en website op på Google. Her lærte vi både teori og prøvede det af i praksis. Virkelig en øjenåbner og det virker...min blog er gået fra en page rank 2 til 3 på de 5 uger og jeg har kun brugt en brøkdel af det jeg har lært-Vildt!
 • E-mail marketing - helt fra hvordan du opbygger e-mail kundedatabaser, sender mails ud via Campaign monitor til overskrifter og indhold og opbygning af nyhedsbreve - Jeg har blevet helt skadet her, hold da op hvor modtager jeg mange nyhedsbreve hvor der slet ikke er nogle call to actions og klare mål. Alle der sender nyhedsbreve ud burde som minimum have dette kursus!
 • Google Awords og analytics- Hvordan laver du en effektiv annonce og tracker online trafik. Samt hvordan du kan optimere annoncer og website udfra disse data. - Jeg har selv instaleret Google analytics på bloggen her, hold da op hvor er det smart, jeg kan se helt ned til hvilken by du kære læser sidder i- total smart (og lidt nørdet), men det er gratis, så tag lige selv at få det til din blog!
 • Projektstyring- Undervisning i projektstyringsværktøjet Podio - Vildt smart program, fungerer fuldstændigt som facebook for virksomheder. 
Undervisningen har fundet sted i disse lækre lokaler, lige ved Amagerbro station (de findes også i Århus).

Bigum og Co lokaler online marketing

Bigum og Co online marketing

Jeg kan virkelig kun give Bigum og Co mine bedste anbefalinger, de har sammensat et super hold af underviserer, der formidler stoffet til UG, med god energi og et skud humor.
Som et ekstra plus har jeg skabt et fantastisk netværk med de andre kursister og det skal da også fejres med et brag af en afskedsfest i aften.

Er du ledig og skal på et 6 ugers selvvalgt kursus, så skal du vælge Online marketing hos Bigum og Co KLIK HER.


Og hey, er du arbejdsgiver og mangler en online marketing ninja, så skal du kontakte mig på linsensprojekter@gmail.com


4 kommentarer:

 1. Jeg synes sådan noget er mega spændende, for hvor starter man hvis man vil frem på nettet- det er jo et gigantisk land.

  SvarSlet
 2. Dejligt, at du har fået noget ud af kurset - og pøj pøj til dig Line, håber snart, at der opstår en spændende mulighed for dig :-)

  Bedste hilsner herfra*

  SvarSlet
 3. Lyder fedt! Og ja, er helt enig med dig i, at der er ufattelig mange ting, der kan optimeres og rettes i mange virksomheders (og privates) færden på nettet. den med nyhedsbrevene er en klassiker! Det samme er opførsel på Facebook. Fik Journalisten ind af døren i går - og der var netop Facebook på som emne, fordi nye indstillinger gør det ekstra farligt for kommunikatørerne, hvis der er dårlige historier. Måske du kan bruge det til noget også: http://journalisten.dk/bladnummer/2013/201302

  SvarSlet
 4. Ej hvor lyder det spændende! :) hvis jeg ender i jobkøen skal jeg helt sikkert huske det her!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...