Sider

lørdag den 13. juli 2013

Jule pakkekalender gaver!

3 ud af 24 gaver til jule pakkekalenderen er købt!


Anker skal have pakkekalender i år og jeg er allerede nu begyndt at samle pakker.

Jeg syntes han har en god alder nu til at forstå sådan et koncept og glæder mig allerede til han hver dag skal pakke en lille ting op.

Med lillebrors ankomst midt i november, vil jeg gerne have den færdig i god tid. For når lillebror først er her er overskuddet til sådan et projekt nok ikke så stort.

Idag faldt jeg over disse 3 Duplo dyr på et lommemarked. En tur i opvaskeren og de er klar til at blive pakket ind.

Ideen med at købe pakkekalender gaverne på sommerens loppemarkeder, er ikke min egen, jeg har set mange blogindlæg hvor dette fif gives videre.

Jeg syntes det er super smart, for i min verden skal pakkerne i en pakkekalender ikke være vildt store eller dyre. 
Når jeg samler sammen allerede nu slipper jeg for at købe en masse junk i sidste øjeblik!
Så fif er hermed givet videre (sorry kan ikke huske alle de steder jeg har læst dette fif, så ingen lovelinks)


5 kommentarer:

 1. Super god ide at købe kalendergaver i god tid og så på loppemarkeder er jo genialt.

  Mine piger får adventsgaver og jeg køber også gaverne hen over året.
  Jeg har en kasse jeg samler gode fund i, gaver som bruges når pigerne skal til pige fødselsdage ved veninderne fra klassen. Det løber op i 27 gaver om året, der er 17 piger i Emmas klasse og 10 i Silles. Og med et gsvebudget på 25 er det med at hamstre når gode gaver spottes ;-)

  SvarSlet
 2. Min mor har også altid købt vores kalderpakker i løbet af hele året. Det gør hun stadig. Det er stadig det fedeste at åbne gaver hver dag i december og særligt med fede og personlige loppeting frem for bras (nu er der også begyndt at komme praktiske ting som tandbørste og plaster - de udgifter man ikke gider have når man er flyttet hjemmefra) Blandt mine favorit gaver har bla været 4 muselmalet julekugler, helbak kande, hjerteskåle, bøtter, dåser, bøger - alt sammen ting der har passet PERFEKT ind i min verden.

  ihh, tak for at mine mig om hvor meget jeg elsker min mor :)

  SvarSlet
 3. :o) jeg er også allerede i gang med indkøb til de forskellige pakkekalendere.. Ellers får jeg alt for travlt til november..

  Jeg giver min forældre pakkekalender hver år og så har jeg også lige ungernes..

  God ide med dublo dyr.. Dem vil jeg da også lige holde øje med.. i genbrug og på loppemarkeder..

  Jeg har været heldig at finde et par små gode bøger.. :o)

  SvarSlet
 4. Ja du er godt nok tidligt ude :-). Fornuftigt, jeg bliver altid taget paa sengekanten hvad jul angaar. En pakkekalender, jeg er enig med dig, skal vaere en lille opmaerksomhed som ikke er for stort eller koster for meget. Da jeg var lille fik jeg en blyant, et hviskelaeder, et bolsje, en "invitation" til vafler om soendagen osv osv osv. Hammerhyggeligt. God jagt.

  SvarSlet
 5. Smart som i super smart at begynde nu, og pustetroldens indput med en kasse til kommende veninde gaver må jeg klart huske til når begge unger går i skole og skal til fødselsdage i stor stil :)

  Jeg vil også i gang ;)

  Smil

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...