Som grundopskrift har jeg brugt Tatjanas som jeg så har rettet til så den passede til vores smag og humør.
Min opskrift på Meatzza får I her:
(4 store meatzza)
Fars:
500 gr. hakket oksekød
1 æg
Salt og peber
2 hakket fed hvidløg
2-3 tsk oregano
2 tsk sød chili
Topping:
1/2 pakke bacon
1/2 pakke cherry tomater
Frisk basilikum
Frisk mozzarella ost
Rør farsen sammen og form 4 meget flade kødbunde.
Fordel et par skiver bacon på kødbundene, pynt herefter med halve tomater, frisk basilikum og friskt mozzarella ost i strimler.
Steges i ovnen i 20 min ved 200 grader.
Mmmm dejlig PCO venlig mad er serveret...
Har lige fundet din fine blog! Skønne billeder og projekter - og dejlig familie:0) Glæder mig til at følge dig
SvarSletKh. Louise
Tak for de fine ord og velkommen til Louise:-)
SletKh Line
Tusind tak for opskrift! Det er allerede skrevet på næste uges madplan, for det ser bare for lækkert ud!
SvarSletHvorfor sidder jeg og laeser om saadan noget laekkert noget lige inden spisetid?????? Jeg er SULTEN!
SvarSletDet ser nemt og lækkert ud. :)
SvarSletDem må jeg bestemt prøve at lave en dag!
SvarSlet