Sider

fredag den 9. juli 2010

Arg...hjælp til EG solhat str. 52

Jeg elsker at sy, men jeg hader alt forarbejdet. 
Først skal man tegne mønster af på papir, derefter tegne det af på stoffet med sømmål. Så skal det klippes og da jeg har en gammel maskine, skal der lige kantes af...
Nu starter alt det sjove...


Sådan så jeg ud idag, da jeg var ved at tegne mønster af. (manden syntes bare det er så super hyggeligt når jeg sidder og "pusler" med mine sysler, som han siger, så han hev kameraet frem)
Det skulle blive min 3. EG solhat, men denne gang i str. 52! Det går jo bare derud af, lige indtil skyggen skal på, den er bare alt for lille!!!
Jeg har tjekket om jeg har tegnet mønsteret af rigtig-tjek.
Jeg fatter ikke noget...øv, øv... nu er den l*rte hat kastet over i et hjørne til i morgen, så kigger jeg på den med nye øjne.
Men hvis der er nogen der har opdaget en evt. fejl pålige netop EG solhat str. 52...then please speak up;-)

3 kommentarer:

 1. Hmm... det var da mærkeligt (og meget irriterende kan jeg forestille mig!!). Jeg har syet et par sommerhatte i str. 52 og synes ikke rigtigt jeg kan huske, at skyggen var for lille. Det må vel være den inderste omkreds af skyggen, der er noget galt med? Måske er det sømrummet, du har lavet for stort der? Tænke tænke... Ved ikke om det var til hjælp...
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Godt at vide at det altså ikke er mønsteret.
  Så er det helt sikkert mig, der syntes at nu kører det bare for mig også har lavet en fejl! Tror også det må være sømrummet.
  jeg må starte forfra;-)
  Tak for din hjælp:-)

  SvarSlet
 3. Gammel tråd :)
  Måske der er hjælp at hente alligevel?
  Jeg forstår ikke at skyggen "krøller"/ buer når jeg syer den på?
  Nogen der ved hvorfor?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...