Sider

tirsdag den 21. september 2010

Tak

Jeg blev så overvældet over alle jeres lykønskninger i forbindelse med mit sidste indlæg Glædelig nyhed. Det varmer så meget.
Jeg startede med at blogge fordi jeg faktisk havde brug for at tænke på noget andet. Når man er barnløs i behandling kan alt handle om det, jeg sad og hang over "min-mave" og "PCO forum" på computeren. På et tidspunkt fik jeg nok, jeg havde brug for luftforandringen, tænke på noget andet.
Ved et tilfælde faldt jeg over en blog, jeg googlede noget ala "tapet på møbler" og det var sådan jeg havnede her i blogland!
Det var dejligt befriende og mit "helle", så tak til alle jer i blogland:-)

I mit sidste indlæg fortalte jeg om hvordan jeg behandlede min PCO via kosten og da flere viste interesse for det, vil jeg vise jer noget vildt!
Som sagt var det denne bog:


Det var kosten fra denne bog og forfatteren bag der hjalp mig.
For sjovt syntes jeg lige i skal se et "før/efter" billed:


På det øverste billed ses den ene af mine æggestokke efter blot 6 uger på kuren. Her ses tydelig at den er polysystisk som er kendetegnede for PCO piger. Dvs. istedet for at modne ægget, går det istå og da der er så mange tror kroppen den har ægløsning. Dog ses der også en folikel der er ved at vokse sig større og dermed medføre en ægløsning!
På det nederste billed ses min æggestok igen, her er en fin folikel et par dage inden ægløsning. Samtidig kan man se at alle de små "æg" er væk, jeg har "brugt dem" og er altså begyndt at få ægløsning.
Det blev lidt teknisk, men jeg syntes det udover at jeg er gravid er det bedste bevis for at kuren virker.
Jeg har spist mig ud af min PCO:-) 
Læs mere HER , hvis du vil vide mere om kosten.


 

5 kommentarer:

 1. wow sikke en forskel! :) Utroligt! Endnu en gang TILLYKKE :D

  Kh
  Sasha

  SvarSlet
 2. Tak Søde, ja er det ikke vildt!

  SvarSlet
 3. Hejsa. Tak for din tilmelding på min blog. Stort tillykke med graviditeten..det er bare det største!! min svigerinde har også pco og har 3 dejlige krudtugler...
  KH Mia

  SvarSlet
 4. Blev foliklen til anker? Har et billede næsten magen til, og ægget blev til en dejlig baby <3

  SvarSlet
 5. Hej Kristina den folikel på billedet blev ikke til Anker, men jeg har skam også et billede af den der blev til Anker! Det er nu en lidt sjov bonus man får med:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...