Sider

lørdag den 28. januar 2012

Bukser med lommer!
Disse bukser blev færdige her til aften! Jeg har prøvet et nyt mønster med lommer og jeg er ret tilfreds med resultatet (selv om manden meget vittigt påpegede at han bare skulle have en rød trøje på så havde vi stars and stribes amerikansk tema!) 
Dette er det 6 par bukser på tre uger, men manglen på bukser har været så stor at de er taget i brug med det samme uden at blive fremvist her først!
Dog er der to par i skammekrogen, nu må jeg se om de bliver lavet færdige!

Anker er gået en størrelse op og så skal der altid laves lidt forskellige bukser før jeg finder den rigtige pasform igen!

I får også lige sidste opdatering i vuggestue føljetonen! Efter 3 forfærdelige uger vil jeg sige at Anker endelig er indkørt i vuggestuen! 
I fredags blev jeg ringet op (efter aftale) efter Ankers lur; "så er han vågnet, men han græder ikke og han er ikke ked af det, så du kan bare vente med at hente ham!"

Juhuu, de havde tilmed taget en masse billeder og printet ud så jeg kunne se at han havde siddet på gulvet og leget med klodser (og især den runde kasse klodserne var i!). De er simpelthen bare så søde i den vuggestue.

God weekend derude, nu vil jeg gøre klar til mandens fødselsdag i morgen.4 kommentarer:

 1. Fine bukser!
  Men hvor er det bare FEDT med Anker! Og sikke en fantastisk vuggestue, at de engagerer sig så meget!
  God fødselsdag til manden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, vi er så glade for vuggestuen, de er helt fantastisk søde!

   Slet
 2. Lækre bukser! Det er bare så vigtigt med en god vuggestue, som både børn og forældre er trygge ved! Håber I havde en god fødselsdagsweekend!

  SvarSlet
 3. Super fede bukser! Jeg glæder mig til (måske?) at se billeder af de andre også:-) Dejligt at Anker endelig virker tilfreds med sin nye tilværelse som vuggestuedreng. - Det lyder som et godt sted!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...