Sider

mandag den 9. januar 2012

Weekend og vuggestuestart

Vi har haft en rigtig hyggelig weekend! Lørdag havde jeg besøg af en flok piger fra min tid i Disneyland (også nævnt her)!
Vi er 7 piger, dog meldte de to fra Århus fra, så vi var 5 til middag og hygge.
Det var lidt mærkeligt for når vi er sammen er alting jo som dengang og alligevel er meget ændret.
Vi skulle være her hos os, da manden min skulle arbejde, så jeg skulle være hjemme hos Anker.
Derudover kom der også den sødeste lille baby på knap 3 mdr. med sin mor og den tredje kunne annoncere en lille bror el. søster i maven. Så ud af 5 var der kun rødvin i to glas (og et halvt til mig!).

Jeg glemte selvfølgelig alt om at tage billeder af den lækre mad, men her er et stemningsbillede af bordpynten!(ikke fordi hyacinter i konservesdåse beklædt med papir er et nyt syn i blogland, men her er mine i dåse fra hakkede tomater beklædt med papir fra søstrene grenes!)


Søndag havde vi total afslapningsdag, faktisk kom vi aldrig rigtig ud af nattøjet! Anker fik blot en lun vest udover, men det ser nu ikke ud til at det gjorde ham noget!


Idag kom dagen så, hvor Anker skulle starte i vuggestue! Her er det obligatoriske 1. dags billede så! (jeg måtte tvinge manden til at tage det, af en eller anden grund syntes han det var enormt pinligt!)
Det blev til en hel time idag og Anker var rimelig upåvirket, han var meget optaget af at sidde og kigge måbende på alle de andre børn! -Men nu var mor jo også med i dag (og igen i morgen!)


5 kommentarer:

 1. Held & lykke med indkøringen af Anker! Han ser da ret upåvirket ud:-D

  SvarSlet
 2. Hvor er han sød:) Held og lykke med indkøringen!

  SvarSlet
 3. Altså ham Anker han er altså bare så lækker :)
  Håber han bliver glad for vuggestuen.

  SvarSlet
 4. Hej Line
  Tak for din kommentar vedrørende mit eksamensprojekt. Vidste jeg ikke, at du lige som alle os andre har hænderne fulde, havde jeg nok sat dig i stævne via mail og bedt om assistance til forsvaret, når du nu har uddannelsen, der matcher :) På den anden side, hvis vi også på det punkt minder lidt om hinanden, så har du sikkert lykkeligt glemt alt hvad du har lært allerede ;)
  Kh Line

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...