Sider

torsdag den 21. juni 2012

God planlægning

Det skal der til!
Jeg kan godt lide struktur, putte ting i kasser og bokse! Dette gen er ikke blevet mindre efter jeg er blevet mor skal jeg hilse og sige...

Jeg startede i arbejde for en måned siden og sikke en omvæltning på vores hverdag!
Efter først at have været på barsel og hvad der derefter føltes som forlænget barsel (men faktisk var 3 måneders arbejdsløshed), så skulle vi godt nok lige finde nogle nye rutiner herhjemme!

Jeg kan vist roligt sige at det også er derfor at bloggen er blevet forsømt og det kreative har stået helt stille!

Med en mand der arbejder i 3 hold skift og arbejder 2 ud af 3 weekender, sidder i 5 bestyrelser, mig der skal gå før tid hvis jeg skal hente, ja så kræver det altså lidt ekstra planlægning!
Hvem afleverer og henter Anker i Vuggestue, hvem er hjemme hvornår, hvad skal vi have til aftensmad og hvilke aftener er der møder og aftaler?

Puha...det kræver altså lidt god planlægning og meget gerne i de føromtalte kasser og bokse så min hjerne kan følge med!

Manden der på ingen måde har mit planlægnings gen (eller lad os sige trang!), men meget hellere vil tage tingende dag for dag er også gået med til at få lidt struktur på det hele!


Nu skal de bare udfyldes...håber det kommer til at give lidt luft!

9 kommentarer:

 1. Kender det SÅ godt!
  Og det er en rigtig god idé med de kasser og bokse og planlægning.
  Det indførte jeg også for et par år siden - skulle ikke risikere at vi pludselig stod en dag med institutionen i røret fordi vi havde glemt at sørge for at drengene blev hentet eller sådan noget :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige netop, det er også min største frygt!

   Slet
 2. Det giver indre ro med sådan et skema! Jeg elsker at planlægge!

  SvarSlet
  Svar
  1. planlægning og lister (mange lister!) det er dejligt! Ja, jeg elsker også at planlægge;-)

   Slet
 3. PUHH, det kender vi også alt for godt... Det er altså ikke let at få hverdagen til at hænge sammen, specielt fordi jeg jo pendler til KBH flere dage om ugen. Og det der med skemaer, det fungerer bare ikke rigtigt for os :( Så er det godt, at vi har en Bedste i nærheden, der ofte træder til og henter (og at børnene får varm mad hver dag i børnehaven, så man ikke behøver have dårlig samvittighed over en rugbrødsmad- eller pandekage aften her og der ;-))
  Kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne godt forestille mig det er stressende at pendle over sundet!
   Anker får også varm mad i vuggestuen, så nogle dage står den altså også bare på en hurtig rugbrødsmad her!

   Slet
 4. Vi prøver på for så vidt det er muligt at planlægge os ud af stressen..
  Nogen uger fungerer det skide godt og andre uger vælter det allerede mandag eftermiddag. Her i huset er det mig der aflevere alle børn og henter igen, så der er ikke megen tid til tilfældigheder eller svingærinder i nogen ender!

  SvarSlet
  Svar
  1. Stress, både aflevere og hente!
   Efter mange år som studerende og derefter barsel, så har jeg det også lidt svært med at al shopping foregår om lørdagen! Et tidspunkt jeg altid har undgået fordi der er så mange stressede mennesker!

   Slet
 5. Kender puslespillet alt for godt. Vagter, bestyrelsesmøder, ungernes ridning og fodbold...og en ny familiestruktur der også oveni er ved at finde sin form. Men man får træning i det :-). Har stort behov for min kalender både den gamle papirudgave og en god sammenkørt udgave med diverse kalendre over telefonen.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...