Sider

tirsdag den 1. januar 2013

den sidste dag i 2012!

Så blandt andet sådan her ud:
Den lille bow tie fra sidste år blev støvet af og brugt igen! Først ville Anker ikke have sine sikkerhedsbriller på, bagefter ville han ikke have dem af! Så her er vores lille kemi professor!


Nu vi er ved sikkerhedsbriller så har jeg et lille tip! Hvert år leder jeg efter vores sikkerhedsbriller, jeg kan aldrig huske hvor jeg nu har gjort af dem! Sidste år fandt jeg på at ligge dem i juletræskassen! Så da jeg skulle pynte op til jul, blev jeg lige mindet om dem (jeg havde glemt alt om dette gemmested)!
At manden så alligevel købte nye da han var ude at købe fyrværkeri, ja det er så en anden historie! Alle bliver nu pakket ned sammen med julepyntet igen, klar til nytår 2013.


Igen i år blev nytåret fejret hos min bror, svigerinde, nevø og niece! Jeg havde en alternativ værtinde blomst med i form af et par hurtige hygge bukser til niecen!
Jeg købte stoffet for længe siden i stof2000 på reste bordet! I kender godt den der med at det er så billigt at det ryger med hjem, bagefter bliver man helt i tvivl om man overhoved kan lide det! Men som ofte før, så blev de meget søde da de blev syet! De blev velmodtaget med beskeden om at de skam var bedre end "rigtige" blomster.

Nytårs billede af mor og søn (og fætters bus som Anker kun modvilligt gav slip på mens vi spiste)

Pakkeleg nytårsaften, en tradition fra vores barndom som bliver ført videre:-)
Is til dessert noget Anker tager meget alvorligt!

Vi havde en rigtig dejligt nytårs aften selv om den på ingen måde gik som planlagt! Anker nægtede at sove i den opsatte rejseseng, hvilket resulterede i at kusine Clara heller ikke kunne sove for Anker!

Efter at have siddet hos Anker i flere omgange mens han sagde BUM, BUM ÅH Å, hver gang der lød et brag, ja så gav vi op!

Klokken 23 besluttede vi at gå hjem og fejre årsskiftet der hjemme da det kun er en gå tur på små 10 min.

Så klokken 12 blev fejret derhjemme med en vågen Anker, det var nu også meget hyggeligt!

Anker faldt i søvn i mine arme, med dynen godt pakket rundt om sig, men vi så på fyrværkeri ud over byen. Det var nu også ganske hyggeligt.

Nytårsforsæt er ikke noget jeg normalt gør i, men i år har jeg lavet to:

 1. Vi skal leve mere minimalisktisk! Der skal ryddes op og ud! Efter Anker er kommet til kan vi godt mærke at pladsen i vores 3 værelses lejlighed bliver sat lidt på en prøve! Sådan en lille fyr får jo hurtigt en del ting og sager! Det var fx. ikke små mængder legetøj der var resultatet af julen! Så nu bliver der ryddet op! Noget skal smides ud, noget skal gives væk og noget skal sælges.
 2. Der skal være kortere fra idé til handling! Jeg skal blive bedre til at leve mine idé, tanker og ønsker ud, slet og ret!

Med disse ord vil jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår, håber 2013 byder på mange glæder og drømme der går i opfyldelse.


(Er du mor så husk min give away lige her, vinderen trækkes allerede i morgen!)

6 kommentarer:

 1. Gode nytårsfortsæt. Kunne også være passende her!! Vi har 2 vær ;)
  Rigtig godt nytår, og sikke I to da også klæder hinanden, tak for søde ord hos mig.

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan nogle små børn fylder altså ret meget!
   Tak for de søde ord hos mig også:-)

   Slet
 2. Skønne billeder - hvor er ham Anker bare en fin lille fyr. :)

  Gode nytårsfortsætter I har lavet.

  Kh Eva-Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, bliver aldrig træt af at høre søde ord om min søn:-)

   Ja, heldigvis havde manden også lyst til at hoppe med på den med at rydde op og ud!

   Slet
 3. Sikke en lækker fyr du holdt nytårsaften med;-) Gode nytårsforsætter du har, dem burde jeg også adoptere, der bliver ikke mindre legetøj i en lejlighed i takt med at der kommer flere børn - vi har legetøj overalt...

  Godt nytår, Line.

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, ja kunne godt forestille mig at med to børn er der en del, især efter jul!

   Jeg skal til at sortere og få det pakket væk han er vokset fra!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...