Sider

tirsdag den 29. januar 2013

Upcycling: endnu en sweatshirt!

Endnu en hjemmesyet sweatshirt er blevet til og jeg tror at jeg er ved at have lavet de sidste justeringer på mønsteret.
Så nu kan jeg bare sprøjte disse ud af maskinen...har jeg sagt jeg er glad for min overlocker? Den er fantastisk!

hjemmesyet børnetøjhjemmesyet børnetøj

I starten af januar meldte jeg mig til upcycling måned hos Mother-blogger lige inden vi blev ramt af sygdom og almindelig travlhed! Men her på falderebet når jeg da lige at bidrage!
Til at sy denne sweatshirt har jeg brugt en sweatshirt manden havde kasseret. Min mand er ikke sweatshirt typen, han er mere skjorte typen, så den var faktisk ikke slidt overhoved. Eneste minus var nogle store relkame mærker på ryggen og brystet, som gjorde at jeg ikke kunne få så meget ud af stoffet som jeg ønskede. Måske der er til et par sommershorts. På skulderen er indsat en lille rest sort fløjl med grå stjerner.

upcycling børnetøj

Upcycling er ikke noget nyt her på bloggen, jeg lavede bl.a flere indlæg under Boys month 2012 (se dem her)

Mangler du inspiration til upcycling så har jeg to boards med inspiration på Pinterest, et til voksne (her) og børn (her).
Da jeg kom så sent igang med mine januar upcycling projekter, så vil jeg fortsætte med upcycling tema i februar...vil du være med?

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det ville jo næsten være synd at smide det gode stof ud, bare fordi manden ikke vil bruge trøjen:-) Så nu kan knægten få glæde af den istedet!

   Slet
 2. Ej hvor er den fin! Og er da helt vild med at genbruge på den fede måde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Ja det er faktisk en lidt sjov måde at genbruge på, jeg kan blive ret imponeret når jeg ser folks upcyclings. Det er en god øvelse i at se andre muligheder i ting!

   Slet
 3. Svar
  1. Tak er også rigtig glad for den:-)

   Slet
 4. Århh hvor er den altså skøn! Super idé!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...