Sider

tirsdag den 9. april 2013

at finde fodfæste...

Jeg føler mig som en lille fugl der er fløjet mod en rude og lige nu sidder jeg på græsset, ryster lidt på hoved og prøver at blive klar til at flyve videre.
friske jordbær


friske jordbær

Efter påske og influenza har jeg bare ikke kunnet finde fodfæste igen, min energi er helt væk.
Jeg har bunker af dårlig samvittighed over det hele...mails der ikke er besvaret, nullermænd der ikke er støvsuget, vasketøj der ikke er vasket, bunker af stof der ikke er syet til forårstøj, projekter der ikke bliver arbejdet nok på, en blog der ikke bliver blogget på og jeg kunne blive ved.

Jeg går rundt med hovedet under armen, går ned og handler uden pung, så jeg står ved kassen og ikke kan betale...pinligt.

Men nu skal der ikke være mere klagesang fra mig, jeg vil istedet nyde en dejlig portion jordbær med fløde, mon ikke de kan give lidt energi.

8 kommentarer:

 1. Det lyder da ikke godt Line, men det tager jo lidt tid at komme sig efter en influenza, så tillad dig selv at det hele ikke er som det "plejer". Dine læsere render ingen steder, er jeg sikker på (JEG gør ikke;-)), nullermænd og vasketøj må du prøve at overse (jeg bliver bedre og bedre til det:-)).Nyd dine jordbær.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, de giver energi:-)

   Slet
 2. Enig med Christina! Og synes, at dit billede med fuglen er så fint! Tag den tid, det tager at få klaret hovedet - og flyv så først da igen. Ellers ender det bare med styrt og sidelæns flyvning... :-) Og nej, vasketøj, nullermænd og læsere løber ingen steder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej ingen sidelæns flyvning her;-) Tak for de søde ord!

   Slet
 3. Ej Line, den havde jeg slet ikke set komme....
  Jeg er midtimellem, energi´en er til alt det andet end pligterne og det jeg burde tage mig sammen til at gøre. Jeg vil sy, sy, sy, men konstanterer at Emil ikke kan håndtere mere tøj i skuffen :(
  Så jeg må tænke kreativt, finde nye kunder eller sy tøjet til mig selv :)
  HÅBER det vender for dig.
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Er sikker på energien snart kommer igen. Kunne være jeg skulle starte med at finde energi til det sjove, for jeg kunne godt bruge at sidde bag symaskinen igen!
   Anker har også meget tøj, men nu er det jo forhåbentlig snart forår og sommer også skal der jo noget nyt og luftigt til;-)

   Slet
 4. Det lyder ikke sjovt. Accepter tingenes tilstand pt, plej dig selv, og giv dig tid til at komme helt ovenpå. Så skal du nok nå alt det andet siden hen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, ja jeg skal nok nå det hele på et tidspunkt:-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...