Sider

onsdag den 17. april 2013

Bloglands gruppepres! Dine erfaringer med Chris?

Chris har længe været en favorit i blogland! Må indrømme at jeg er gået uden om, da hængerøv egentlig ikke er min knægtens stil.
Men nu er jeg alligevel nået til det punkt hvor jeg tænker, hvordan kan jeg afvise noget uden at have prøvet det!?! Bare kald det bloglands gruppepres!

Chris bukse mønster

 Jeg har set mange, som i rigtig mange, forskellige Chris modeller og jeg tror ikke et eneste par er syet efter grundmønsteret!
I alle indlæg står der at mønsteret er rettet til!

Så vidt jeg kan forstå er de meget brede foroven og smalle for neden, er det rigtig forstået?

Men hvad gør i ved mønsteret, hvordan retter i det til?

Forklar, forklar...må jeg høre dine bedste Chris erfaringer?
Chris bukse mønster

8 kommentarer:

 1. Jeg har ingen erfaring med mønstret da det bestemt ikke er Casper og Kajas stil.. ;o) og det kan jeg da bestemme et par år endnu ;o)

  men hvis jeg ser et par lækre bukser, så kan det da være at "de" ændre smag..

  SvarSlet
 2. Jeg har syet et par til Gustav str 86 og til Trine str 104. Og jeg har ikke lavet om på mønsteret. Men ja de er da posede foroven men behagelige.

  SvarSlet
 3. Jeg ville selv have købt mønsteret, da jeg var derude sidst, men de havde det ikke hjemme, jeg ville nemlig sy et par i velour til Johan... Må se om ikke de får det hjem igen, ellers må jeg bestille det på nettet..

  SvarSlet
 4. Jeg syede et par i str. 122, men de var alt for store for oven. I næste forsøg forlængede jeg en str. 92 foroven til en str. 122 i længden, de passer langt bedre til min dreng, som egentlig er en normal str. 122.

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke lavet lige præcis dem her, men nogle andre baggy bukser og de var også alt alt for brede foroven. Jeg tog et par cm af midten, både for og bag samt 4-5 cm i sidesømmene. Jeg ændrede ikke noget i benene. Selvom jeg tog så meget af foroven poser de stadig som de skal. :)

  SvarSlet
 6. Jeg syede først efter grundmønstret, men jeg synes de er for brede på måsen og for stramme om læggen. Se evt. her: http://bumbumland.blogspot.dk/2013/03/chris-bux.html
  Men jeg rettede lidt til på gefühl, tog lidt ind midt for (husk også at gøre det lommen og "hængerøv")Tag evt. også lidt af hoftebuen, og så lagde jeg den lidt ud i læggen. Ved ikke om det giver mening, det er lidt svært at forklare :) Men jeg synes det er en rigtig lækker buks for Lauritz.

  SvarSlet
 7. jeg syede str 92 til min søn der er str 92... men de blev alt for store i livet så ikke engang ble-numsen kunne holde dem oppe. samt så stramme om læggen at de kunne holde sig selv fast som leggins :) Så jeg skal sy meget om før de passer og så er vi ret meget væk fra mønstret til jeg gider :)

  SvarSlet
 8. Jeg er i den kedelige situation, at jeg har en masse tin opmagasineret helt ind til juni måned. Der i blandt mit mønster til Chris-buksen. Er der nogen der kan hjælpe mig. Gider ikke ud at købe et nyt mønster.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...