Sider

mandag den 6. februar 2012

Kan det få dit pis i kog?

Så I indsamlings show i fredags på DR?

Idag læser jeg så at DR har fået rigtig mange klager over en lidt "fræk" sketch (jeg vil nu bare kalde den virkelig plat!)

Døm selv:

 

Den her sketch  har altså givet virkelig mange seer klager (læs fx. her).

Jo for det var et børnevenligt program!!!!

Det er så der kæden hopper af for mig! For er det specielt børnevenligt at vise videoer at en flok gade børn der har sniffet så meget lim at deres hjerner har taget skadet! Noget de gør for at kunne holde livet på gaden ud! Vi ser et klip hvor de vågner op på gaden, med meget heftige tømmermænd!

Jeg tænker bare at hvis man syntes at ens børn er gamle nok til at se så barske billeder, så kan de nok også klare at se en stor stof tissemænd og hvad dertil hører!

Er det bare mig?

Slap nu af, typisk at det er en virkelig plat og dårlig sketch der får folk op af stolene, men de nyder fint aftenkaffen og dertilhørende kage til billeder af børn i nød, jo for man har jo sendt en sms og doneret 150 kr. så nu skal jeg underholdes!


4 kommentarer:

 1. Jeg er rørende enig med dig! Hvor er det dog småligt og snæversynet, at man hopper op ad sofaen, bliver kvalt i aftenkaffen og går helt i baglås, når noget så uskyldigt som en tissemand og testikler (som bare er af stof!) laver et sketch på en scene. Så er det vel heller ikke værre??? Det er vel hvad man gør det til?
  Der er mange flere frygtelige ting, der bliver vist hver dag i TV-avisen, nyhederne eller dokumentarprogrammer (som du selv skriver), og nej, det er ikke programmer med fy-ha nøgne mennesker!! Det er programmer med mishandlede dyr, fattige mennesker, hjemløse narkomaner mm. MEGET MERE POLITISK KORREKT AT VISE DET!!! ;)

  Nej, mit pis er ikke kommet i kog af dette sketch :)

  Mvh Kia

  SvarSlet
 2. Jamen så stop dog! Jeg kan slet slet ikke se hvorfor det får nogens pis i kog! Overhovedet!
  ... At jeg så ikke rigtigt ved om jeg synes det var sjovt, det er jo en anden side af sagen! ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg var flad af grin over den - men ved ikke helt om det var sketchen jeg grinte af eller at det var så plat. Jeg fik mig i hvert fald et grin, især over Anders Breinholt. :)

  Og JA!!! For dårligt at folk bliver sure over dette og synes at det er ok at side og glo på folk der har det skidt. Hmmm...

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der ryster lidt på hovedet;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...