Sider

tirsdag den 15. maj 2012

Barn af kreablogger must haves!

Når man er barn af en kreablogger så er der nogle must haves og lige for tiden må det siges at være ærteposer i der til hørende kuffert!

Da Anker selvfølgelig ikke skal stå tilbage for alle de andre kreabloggers børn, så har han også fået fyldt sin helt egen kuffert med ærteposer!Ærteposerne blev i bedste bloglandsstil lavet i retrostoffer og et enkelt småfolk print har sneget sig ind.

Jeg tænkte nu skulle det være, nu skulle der tages hul på det stof jeg vandt hos Ulla og Line!

Jeg tror jeg har haft lidt præstationsangst for at tage hul på de fine stoffer, men det er jo dumt de bare ligger i skabet.
Mine ærteposer indeholder ikke ærter men plastik granulat så de kan vaskes og eftersom der allerede idag er blevet tørret en snotnæse af i dem, så var det vist et godt valg!

Nu er jeg jo sådan en der går med livrem og seler, så derfor har jeg først syet en inderpose til granulaten som er syet sammen med yderposens sømrum!
Så skulle det sikres at der ikke lige sådan går hul på noget af det skrøbelige retrostof og plastik granulaten drysser ud!

Her er lidt billedspam af poserne in action: 


Okay de må siges at være et hit, faktisk mere end jeg havde troet! 
Nu forstår jeg også hvorfor at de skal afleveres i en kuffert, de første 10 minutter gik jo med at tage alle poserne ud af kufferten, alle poserne i kufferten igen, lukke kufferten for derfor at gentage!

Da den leg var færdig så opdagede han at de også kan bruges i ovnen!

Genialt legetøj jeg forstår godt hvorfor det er et must have!


7 kommentarer:

 1. Hihi, hvor har du ret! - Det er vist must-haves :-) Jeg tænkte netop i går at jeg ville forsøge mig med ærteposer til Charlie. Hvor er dine blevet fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, skynd da at lave nogle, de er virkelig meget sjovere end jeg først troede!

   Slet
 2. Hvor blev de fine, og nøj hvor er han da en dejlig dreng, sikke nogen skønne øjne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja en mor bliver da aldrig træt af at høre det:-)

   Slet
 3. Hehe, ja det er et must-have! Vi er også glade for vores og bruger dem til at kaste med etc. Dine er totalt lækre i det skønne stof! Og nøj hvor er han nuttet! :)

  SvarSlet
 4. Fed idé - jeg kan svagt huske dem fra min egen barndom. Jeg tror også de kan blive et hit hos min yngste herhjemme. Jeg må i gang med at sy nogle, når jeg er færdig med det sommerhatte jelveds jeg sidder fast i pt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogen gange er jeg virkelig træt af ordbogen.. jelveds = helvede

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...