Sider

onsdag den 9. maj 2012

Sort skærm - tænkepause om bloggen!

Der har været sort skærm her på bloggen, både jeg og således også bloggen havde behov for at trække stikket ud og tage en lille tænke pause.

Jeg har en lille bog hvor jeg samler alle mine blogidéer og tanker.
Jeg har her de sidste dag skrevet nogle ord og overvejelser om bloggen som jeg ikke lige havde set komme.
Jeg elsker min blog, den er MIT frirum!
Det var bloggen der hjalp mig igennem den svære tid inden Anker!
Jeg startede bloggen som et frirum fra fertilitetsbehandling, folikelscanninger, stram kostplan og et opgivende håb om at ønskebarnet nogensinde skulle komme.
Det var et tiltrængt frirum og det hjalp mig meget til at fokusere på andre ting.

Som bekendt tilsmilede lykken os og Anker kom til verden præcis 1år og 1dag efter jeg oprettede bloggen.

Bloggen var/er fortsat mit frirum men nu fra andre ting.
Først og fremmest elsker jeg at jeg kan bruge min blog på bedste jantelovsfri måde til stolt at fremvise mine kreationer og få positive fedback og kommentarer herfor.
Jeg bruger bloggen til at vise glimt fra hverdagen, når det går godt men også når der skal læsses af.

Mit blogliv og mit real life har jeg forsøgt at holde adskilt, for det har været en vigtig faktor i mit frirum at det har været sådan.

Jeg har brugt 2 år på at bygge denne her blog op, jeg er glad, beæret og ikke mindst stolt over de 224 faste læsere jeg har fået på bloggen.
Alle der har startet en blog op ved at det ikke er uden arbejde at opnå dette!

Lige nu ved jeg ikke om jeg skal fortsætte her? Stoppe? eller starter op forfra?

Jeg tænker fortsat.

Jeg beklager meget jer der har gået forgæves de sidste par dage og jeg udsætter derfor trækningen af min give away til i morgen, så de sidste kan nå at være med!

8 kommentarer:

 1. Hvad du beslutter vil jeg lade helt op til dig at beslutte - jeg vil kun sige at jeg elsker at følge med her i dit lille frirum, lade mig inspirere til nye ideer og bare nyde dine fantastiske billeder - du er blandt andet årsag til at jeg lige pt kraftigt overvejer at finde mig et nyt kamera - ikke for stort ikke for dyrt, men nemt og enkelt at bruge - og vigtigst af alt - det skal kunne tage nogle ordentlige billeder :/
  Dine tanker om bloggen har jeg også selv været omkring et par gange selvom jeg endnu ikke har holdt 1 års fødselsdag på min, men endnu holder jeg ved, kan vist ikke rigtig undvære mit lille frirum og det jantelovsfrie univers - det er skønt at kunne være stolt af det jeg selv laver uden at folk rynker bryn af en ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, de betyder utrolig meget. Sjovt at høre at mine billeder er til inspiration. Hvis Jeg kigger tilbage til de første billeder jeg lagde op på bloggen så kan jeg se en kæmpe forskel. Denne forskel er et resultat af den inspiration jeg selv har fået gennem blogland, hvor jeg har kigget på andre bloggere. Jeg var bare ikke klar over at jeg selv var nået til det punkt hvor det var mig der inspirerede.
   Jeg kan heller ikke undvære mit frirum, det er betingelserne for mit frirum der er ændret således jeg ikke længere føler det er mit!
   Jeg vil tilbage til mit frirum og det kan jeg ikke her desværre.

   Slet
 2. Jeg personligt ville blive rigtig ked af, hvis du forsvandt. Det ville helt ærligt være super træls!!!

  Men jeg kan godt lidt følge dig. Nogle dage er det næsten ikke en gang sjovt at have en blog. Jeg kan få dårlig samvittighed (?!?!?), hvis jeg ikke skriver i en uge. Jeg får mindreværdskomplekser,når jeg ser, hvor hurtig andre kan lære at sy/strikke/lave fine ting.

  Men så prøver jeg at ryste på hovedet og tage det hele fra oven og huske på, hvor dejligt der også kan være herinde.

  Jeg HÅBER, at du genfinder lysten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, det varmer.
   Jeg syntes stadig det er sjovt at blogge det er nogle andre betingelser der er ændret, således jeg ikke længere føler det er mit frirum på mine betingelser!
   Det der med den dårlige samvittighed med at producere nyt hurtigt nok kender jeg godt. Jeg har fundet ud af at det blot handler om bedre planlægning af blogindlæg. Før fremviste jeg kun ting når jeg nærmest lige hev dem ud af symaskinen. Nu kan gemme tingene lidt, så jeg altid kan dække "bloghuller"! Det tror jeg de fleste gør, det tog mig bare lidt tid at regne det ud;-)

   Slet
 3. nice blog!!
  stop by anytime:)
  xoxo Sienna
  http://fashion-sienna.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Åh søde kreative givende Line!

  Jeg har også haft pusterum fra min blog. Nogen dage er der bare mere energi end andre(!) Men hvorfor stoppe tænker jeg??? Hvorfor ikke lade bloggen stå lidt standby eller bare blogge når lysten er der?

  Det skal jo ikke blive stressende at have en blog. Jeg kan heller ikke leve op til at lave nye indlæg hver dag, men jeg nyder det bloggen giver mig.

  Jeg håber at du vender stærkt tilbage med ny energi og gå-på-mod :)
  Og ja min dårlige samvittighed husker mig også lige på den pakke der ligger klar til afsendelse derhjemme.....Måske den kan give dig et smil på læben.
  Kærlig hilsen Libbie

  SvarSlet
 5. Jeg håber du bliver. Kan rigtig godt lide at læse med. Kender godt det der med tanker om bloggen, jeg får ikke selv blogget så meget længere, men tror det kommer igen. Bloggen skal jo net også være et frirum, ikke et sted man skal have pligter.

  KH Gitte

  SvarSlet
 6. Hej.

  Mon ikke alle der blogger af og til har disse tanker. Jeg har ihvertfald tit. Man sætter jo krav til sig selv når man blogger og nogen gange kan det være uoverskueligt at skulle leve op til sig selv også selvom man kan producere indlæg på forhånd. Desuden synes jeg nogen gange det næsten er som om bloggen står lidt i vejen for det liv man gerne vil leve fordi man begynder at se på ens verden gennem dens optik. Det tror jeg ikke er sundt og derfor er jeg nu begyndt at holde blogpauser af præcis en ugens varrighed med mellemrum. De giver lige den pause der gør at jeg igen synes at det at blogge er sjovt,

  Jeg kan også let genkende dine overvejelser om en helt ny blog. Dem har jeg også tit. En blog har jo sit eget rum med begrænsninger og det er nødvendigt hvis den skal til at læse for andre, men nogen gange får man bare lyst til at tegne de streger en lille smule anderledes ikke?

  Og så kan jeg lide dit lille mindmap for lige præcis som du skriver det der har jeg det også. Min blog har lært mig så meget både om at tage billeder og om det emne jeg nu har valgt skal være den røde tråd for Badut.

  Hvis du nu vælger at flytte blog er jeg sikker på at dine læsere nok skal følge med. Spørgsmålet er mere om du er klar til at give slip på den historie du har fortalt lige her. Jeg tror kun du skal flytte blog hvis du har en anden historie som du virkeligt brænder for at fortælle.

  Nå det blev langt og jeg kender dig ikke engang ret godt men du ramte bare nogle overvejelser som jeg selv tumler med i øjeblikket så jeg håber du tilgiver.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...