Sider

torsdag den 19. juli 2012

BM: Upcycle tema

Så er sommerferien igang og selv om jeg har haft nok så mange planer med kreative ideér og blog indlæg, så har tiden bare ikke været til det! Der er gang i sådan en lille fyr og fokus har været på at hygge i den lille familie.

Men derfor skal bloggen jo ikke gå helt i stå.
Jeg havde jo lovet et lille boys month tema igen i år.

I år er temaet som overskriften lyder Upcycle.

Ankers garderobe består af en blanding af nyt, hjemmesyet og arvet, noget af det arvede tøj er rigtig fint og indgår i den normale garderobe! 
Dog er der også en lille del som ikke lige falder helt i min smag, men som sådan ikke fejler noget andet end måske en plet eller to, det tøj har fået status som "ekstra tøj" i vuggestuen.

I perioder ser man aldrig noget til ekstra tøjet og i perioder er det nærmest det eneste man ser!
Vi har lige haft en periode af sidst nævnte. Hver morgen får han fint tøj på i vuggestue og når han bliver hentet har han endnu engang den kiksede trøje på med en bamse der hopper i en vandpytte (den har nu fået status som "hadnings"tøj").

Derfor skal dette ekstra tøj nu igennem en lille upcycling! 

Således så før bunken ud:


Det røg i maskinen med denne cocktail:


Sådan ser bunken ud efter vask:


Men legen er først lige begyndt, nu skal der pyntes!

Det skal jeg nok vise meget mere til i løbet af de næste par dage...forhåbentlig!


4 kommentarer:

 1. God ide, måske ender det med at blive yndlingstøjet? Det er dejligt med forslag til hvordan man kan genanvende og have en mere grøn (!) holdning til børns tøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også "bange for" at der er noget der allerede er for fint til at være ekstra tøj!
   Ja, hvis ikke jeg havde været så træt i hoved så havde jeg husket at skrive lidt mere om tankerne bag upcycle temaer, for det handler jo lige netop om at genanvende, fremfor køb og smid væk bare fordi det måske har fået en plet eller to!

   Slet
 2. Smart :) hvordan med farven, er den til at få 'ud' af vaskemaskinen igen, så det ikke går ud over de næste vaske?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jeg også lidt bange for første gang jeg skulle farve noget, men der er ingen problemer bare følg anvisningen på pakken! På den farve jeg har brugt kræver det 3 vaske, første vask med farven, anden vask med alm. vaskemiddel og 3 vask er med en tom maskine! Jeg tørrer dog alle gummi lister af før 2 og 3 vask da jeg syntes det er her overskuds farven sætter sig! Efter 3 vask kan der intet ses i maskinen, men for at være helt sikker sørger jeg altid for at den næste almindelige vask jeg vasker er en "mørk" vask, men det er også kun fordi jeg er sådan en der går med livrem og seler!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...