Sider

lørdag den 1. december 2012

Langsomt flytter julen ind...


#1: Julestrømpe syet i sidste øjeblik, klar til advents gaven i morgen. Fortryder nu at der ikke kom navn på, så der kommer nok en ny til næste år.

#2-3: Også her er nissen flyttet ind med den berømte dør. Lige siden jeg så den første gang hos Smilerynker for nu nogle år siden, så vidste jeg bare at denne tradition også skulle flytte ind her engang. I år er den helt enkel, planen er at der med tiden skal komme mere til, både i løbet af december måned, men også fra år til år. Skal lige finde ud af hvor meget han forstår af det i år!

# 4: Kalenderlys, i mit barndomshjem stod det altid på spisebordet og blev tændt til morgenmaden og aftensmaden. Min mor lavede den altid helt enkelt som denne, det var først som voksen det gik op for mig at salten selvfølgelig skulle ligne sne.

#5: Adventskrans og kronhjorten er flyttet ind på.

Resten af pynten kommer langsomt frem i løbet af december, jeg har aldrig været vant til et fuldt pyntet hjem 1. december.

6 kommentarer:

 1. Så fin julesok, den er jeg ret vild med :) Og ideen med nissedøren er ny for mig! Men det er da den sødeste ide :) Det skal vi helt sikkert indføre næste år. Tusind tak for din gave i dag, den blev jeg rigtig glad for :)Noget er allerede kommet op at hænge, men det kan du se ovre på min blog. Håber du kunne bruge min.
  Kh.
  Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Også tak for din gave:-) Har allerede kastet mig over teen, mens jeg overvejer om der skal laves flere pom pommer eller om jeg skal prøve at hækle nogle små hjerter af garnet (har set en DIY et eller andet sted!)

   Slet
 2. Det ser vel nok dejligt ud, det glæder jeg mig til at komme hjem til :) mys mys

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt skat, glæder mig også til du kommer hjem:-) mys mys

   Slet
 3. Ej, hvor ser det hyggeligt ud Line - og ja, det er da fantastisk med nissedøren! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Ja jeg kunne slet ikke stå for den nissedør, ser den også flere og flere steder i blogland hvert år.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...