Sider

torsdag den 27. december 2012

hjemme igen

December fik hurtigt fart på og pludselig var det juleaften.
Lillejuleaften pakkede vi kuffert, gaver og Anker ned og tog toget til Aalborg, op til farmor og farfar.
4 dage i det nordjyske blev det til! 4 dage med drøn på, der er blevet leget og løbet rundt med fætter Alfred, der er blevet spillet klaver og sunget med farmor, der er spist dejligt julemad og der er blevet åbnet mange gaver.

For at Anker fik størst glæde af alle de mange pakker, lod vi ham pakke op løbende hele juleaftensdag! Det virkede super godt, for det gav ham mulighed for at fordybe sig lidt i hvert enkelt gave.

Der blev også til et enkelt visit ved gode venner inden den stod på julefrokost med hele familien 2. juledag.

Nu er vi så hjemme igen efter en meget lange togtur. Det har været rigtig hyggeligt og Anker har rigtig hygget sig. Men det er nu også rart at komme hjem igen, ja Anker lige frem hvinede da vi trådte ind i lejligheden.

Nu snurrer første maskinfuld vasketøj, musen er puttet, fødderne oppe og ren afslapning.

Der venter nogle indlæg med julegaver og andet godt fra julen...men først afslapning!

Håber I allesammen har haft en rigtig god jul.


6 kommentarer:

 1. Glædelig bag-jul, lyder til at I havde nogle dejlige juledage. Gave-åbning løbende er en super idé til børn (og nogle voksne.. *host host*..).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde;-) Ja, det har været rigtig hyggeligt! Desværre var det kun børnene der fik lov at åbne gaver i løbet af dagen, ja faktisk flere dage før, da vi ikke kunne tage alle Ankers gaver med til jylland!

   Slet
 2. Rigtig glædelig jul, lyder som de helt perfekte juledage :)

  Fantastisk med løbende gaveoppakning, det brugte vi også med vores unger og de kan bare meget bedre overskue det på den måde, frem for en kæmpe bunke gaver på en gang ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det har været hyggeligt!
   Det virkede super med gave åbningen, hver enkelt ting nåede jo at få opmærksomhed fremfor at få det hele i en bunke lige inden sengetid!

   Slet
 3. Det lyder som en super dejlig og hyggelig jul. Ideen med den løbene gavegivning er super med mindre børn og hvor ser I da for øvrigt skønne ud på billedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja Anker ser jo altid skøn ud;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...