Sider

torsdag den 6. december 2012

Tak til...

Christina, kvinden bag Rappedikke, en fantastisk blog hvor ord og billeder går lige i hjertet. Christina kan skrive så du både kan skrige af grin eller tårene triller ned af kinderne. Andre gange bliver jeg inspireret af Christina kunnen bag symaskinen eller med strikke pindende.

Rakel, kvinden bag Barewunderbar. Jeg startede med at følge Rakel tilbage da hun bloggede som fruens syslerier og det var med stor ærgelse da hun stoppede der. Heldigvis kom Rakel tilbage som Barewunderbar, en blog fyldt med lækkerhed (et begreb jeg har lært hos Rakel). Rakel tager lækre billeder af hendes hjem og inspirerende krea sysler.

Tine bag Mostergirafisk. Desværre ligger denne blog stille hen, øv! Så Tine hvis du læser med, du er savnet i blogland, jeg ved jo slet ikke hvordan det går med lille Anna. 

Julie med Julieskreahule. Julie blogger om hendes to dejlige børn Silas og Filuca, hendes spændende krea- og syprojekter, spædet op med lidt bolig indretning engang imellem. Det er en rigtig hyggelig kreahule Julie har. 

Mette som blogger som Westmose. Mette er mor til 4 børn, allerede der har hun min største respekt! Jeg har også længe fulgt med hos Mette og deltaget når hun har haft de meget praktiske TO DO / TA DA indlæg, hvor man meget praktisk kan få skreget et par ting af sin lange to do liste!
Mette er lige startet uddannelse så der har været lidt stille, men hun er begyndt at pippe lidt på blogen igen og det er jeg personligt glad for.


Hvad er så grunden til at disse 5 kvinder skal have en tak fra mig idag (ikke at der nødvendigvis altid skal være en grund!)

Jeg har været igang med at kigge lidt på trafikkilder for min blog og udover google, er det disse 5 kvinder der har sendt mest trafik min vej.Så tak fordi I har valgt at have mig i jeres blogroll:-)

Der skal selvfølgelig lyde en tak til alle jer andre der vælger at have mig i jeres blogroll, det betyder skam også rigtig meget:-)

Jeg har lige opdateret min blogroll således at ALLE de blogs jeg læser med hos, ligger i min blogroll på selve bloggen.
Jeg finder ofte nye blogs ved at blogroll surfe, jeg hopper fra en blog til den næste via blogrolls og pludselig lander jeg et sted hvor jeg får lyst til at følge fast med.

Jeg har valgt at alle blogs jeg følger ligger på blogrollen, dette både som en service til mine læsere, men også som en service til dem jeg læser med hos. Reklame for andre bloggere kan man kalde det.

Det kunne være lidt sjovt at høre om jeg også er med til at give dig ekstra trafik?11 kommentarer:

 1. Årh tak Line:-) hvor er du sød:-)

  SvarSlet
 2. Jeg bruger helt klart også "de andres" blogrolls til at fange ny blogge. Dejligt der er så mange søde mennesker, der har sat dig på sin blogroll. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Også har jeg lavet endnu en opdatering så nu er du også i min blogroll Heidi:-)

   Slet
 3. Jeg er en klovn til at tjekke min statistik, men gjorde det lige. Hos mig er det faktisk en tysk blog (kendte den ikke) der sendte flest afsted til mig blog. Også en sjov måde at opdage en ny blog På. Jeg tar nogen gange en runde rundt i Blogland, hvor jeg tjekke nye ud via blog-roll.

  Tak Line fordi jeg er på din :-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt Bettina:-)

   Jeg kan også se at der her den seneste tid komme meget trafik fra noget der hedder blog-zug.com, noget tysk halløj, er det den du også taler om?

   Slet
 4. Jeg tjekker også af og til mine kilder og hos mig ryger flest igennem via "mortilmeerne" og "Lullaby" :)
  Kan også se at mange googler min blog. Min tilgang til nye bloggere er helt klart også ved at blive inspireret hos Jer andres blogroll´s og gang på gang tænker jeg hold da op hvor er vi mange bloggere!!
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er ret mange, men der falder også nogle fra engang i mellem.

   Jeg kan se at jeg også får trafik fra dig Libbie, så også tak til dig:-)

   Slet
 5. Skønt med en der sætter alle på sin blogrol:)

  Jeg har surfet meget på den måde også, men synes at det er utrolig mange af de samme store bloggere der altid ligger på blogrolls, det synes jeg er ærgeligt, da det nemlig er en super god måde for andre mindre bloggere at komme frem:)

  Jeg har derfor bevidst valgt de mindre blogge i min blogroll (og så lige favoritterne;-)), så jeg måske kan være med til at give andre en hånd:)

  SvarSlet
 6. Jeg har også alle på min blogroll. :-) for jeg finder også nye blogge den vej og jeg synes alle fortjener at blive set :-) jeg har faktisk ikke rigtig set den statestik :-)

  SvarSlet
 7. fedt :) dejligt at du viser alle ! Det er svært at være ny blogger... og blive set

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...