Sider

fredag den 16. marts 2012

[Ctrl C, Ctrl V]

Også kendt som Copy - Paste!
Det er vist lige hvad jeg har gang i fortiden -copy-paste fra blogland.
Således er denne her flyttet ind hos mig:


Jeg var egentlig ikke sprunget med på bølgen i første omgang, da jeg først tænkte at det var en unødvendig ting. Dog har jeg flere gange taget mig selv i at tænke ...her ville det da være drønlækkert med en dymo label!.. Således blev det jo lige pludselig en nødvendighed!

Manden har også kastet sig over den! Først var han dog lidt undrende overfor hvorfor jeg havde valgt sådan en "gammel" model og ikke en ny smart elektronisk en.
Efter han fik forklaret retro værdien i denne, har han da også dymoet løs!
Og selv om udtrykket er "gammelt" så er der da både at finde et @ og euro symbol på skiven!

Jeg har da også selv haft fat i den, her senest på den pakke der lige er sendt afsted til hende her!


Jeg fortalte en veninde om alt den inspiration jeg finder i blogland og på Pinterest, til det svarer hun: så må du da spare mange penge!
Et stort spørgsmålstegn var jeg?
Jo siger hun, du behøver jo ikke købe alle de boligmagasiner og modeblade, du finder jo din inspiration her ganske gratis!

Se det har hun jo ganske ret i, for disse blade skriver jo ofte om de tendenser der rør sig i blogland! Hvor ofte er der ikke reportager fra bloggeres hjem? Eller modebloggerne der styler for higstreet kæderne.

Men derfor kan jeg nu godt lige at sidde med et boligbad eller modemagasin i ny og næ;-)

Og sparer penge tror jeg heller ikke jeg gør, for der er jo hele tiden noget nyt man bliver inspireret til at købe  eller DIY -til at copy-paste ind i sit eget liv!5 kommentarer:

 1. Kender det alt for godt! En dymo er pludselig også havnet på min ønskeliste, og da jeg fandt en ny smart på tilbud tænkte jeg, nej, det skal da være den gamle! Hvor har du købt din?

  og spare penge synes jeg ikke man gør, man får derimod en lille smule stress (over aaalt det man også gerne vil afprøve/sy/bage/strikke/hækle), og for meget inspiration til alt det man også liiige kunne købe :D

  SvarSlet
 2. Den her var heller ikke så dyr, købte den på nettet lige her:

  http://www.techmaster.dk/dymo-12749-omega-labelpr%C3%A6gemaskine-9mm-3d-pr%C3%A6getape-p-1113.html?cPath=626_27_781&osCsid=05649994075175fe6567cc4b84b89c19

  Åh ja alt den inspiration, hvis bare dagende havde flere timer og pungen/dankortet lidt flere penge;-)

  SvarSlet
 3. Åh, jeg overvejer også, om jeg skal hoppe på DYMO bølgen. Ved du, om man kan få tapen i andre farver til maskinen? Synes,a t der står, at den kun fåes i 3 farver? Og følger der tape med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der sad en rulle i Dymoen og jeg købte så tre ekstra ruller med så jeg ikke skulle betale porto for dem senere. Alt ialt for dymo, ekstra ruller og fragt gav jeg 197 kr.

   Jeg ved at du på bla. etsy kan købe nogle rigtig lækre neon farvede, det så jeg her hos:

   http://lutteridyl.blogspot.com/2012/02/neon-dymo-tape.html

   Det var også på hendes anbefaling jeg købte dymoen ved Techmaster.

   Slet
 4. Åh jeg kender det alt for godt... Blogverdenen er farlig, der bliver hele tiden skabt et nyt behov. Jeg købte en dymo samme sted som dig i efteråret. Og blade køber jeg også stadig... En gang imellem siger jeg alligevel til mig selv at jeg må undvære et eller andet, og ikke springe med på bølgen.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...