Sider

fredag den 9. marts 2012

dimse dutter og lidt feber

Jeg opdagede lige denne gamle fine tændstikæske  på mandens bord.

Hvad gemmer man i sådan en?

Dimse dutter selvfølgelig!

Ellers går tingene lidt langsomt, de slemme vuggestue bakterier har endnu engang bidt sig fast herhjemme.

Anker ligger med høj feber, virus sagde lægen og frikendte øre, hals og lunger.

4 dage med feber var hvad vi skulle forvente, suk!

Det lille pus kan slet ikke forstå hvad der sker og vil helst hænge på os! På nuværende tidspunkt er mine arme så lange de kan nå gulvet, men det er også okay, man skal ikke både være syg og ked af det herhjemme!

God weekend.Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

 1. Åh de små pus....
  Jeg har Emil syg på 4.døgn :(
  Han er så snottet og feber-ramt(!) min lille mand og jeg tænker at han slet ikke kan forstå hvorfor hans hovede sikkert er ved at springes af gult snot (hvor meget snot kan sådan et lille menneske overhovedet producere????)

  Det værste er at han i næste uge skal i gæstedagpleje og hende har han ikke nået at møde for det skulle ske i denne uge.... Jeg HADER at aflevere mine børn et fremmed sted, nå men vi må tage 1 dag af gangen.

  God bedring til dig og dine kære!
  Kærlig hilsen og god weekend søde :)

  SvarSlet
 2. Øv, ja der er bare så mange ramt lige nu, tror halvdelen af vuggestuen ligger syge. God bedring til jer også og håber det løser sig i næste uge, kan godt forstå du ikke syntes det er sjovt.

  SvarSlet
 3. Samme cirkus her.. lillepigen har ikke været i vuggestue denne uge, startede med feber søndag aften, og der var feber hver aften, og ingen feber om dagen. Vagtlæge og læge med på råd, og staklen har fået dryppet dråber i øjne for betændelse, ører for betændelse og næse for stoppethed! Suk.. nu tror jeg det værste er overstået, 7-9-13, og hun kan komme i vuggestue mandag. (Pencillinen har vi simpelthen ikke givet denne gang, selvom vi har hentet den, da det er 3. kur indenfor kort tid, lang historie). God bedring til os alle! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det lyder hårdt, rigtig god bedring til jer!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...