Sider

søndag den 16. juni 2013

Klippet og klar...

Nøj, denne uge har været lang, men det gode er at Anker er ved at være frisk igen.
Kreatiden har nærmest været lig nul, her er hvad det er blevet til:

bunke stof til hjemmesyet tøj


bunke stof til hjemmesyet tøj

klar til Ankers garderobe ligger der:

2 par bukser
2 par shorts
1 par harems bukser

Jeg har indset at mit overskud ikke er så stort for tiden, ikke kun når Anker er syg, men sådan generelt i denne graviditet.
Mine projekter skal være lette og overskuelige, lige til at gå til.
Jeg har lyst til at sy hver aften, men mange gange orker jeg ikke alle de indledende øvelser inden jeg kan sætte mig ved symaskinen.
Jeg viste jo i dette indlæg hvor hurtigt jeg faktisk kan sy, når alt er klart.
Så efter inspiration fra Christinas bunke opklippede bunke af to do projekter (hele 26 sy projekter) for juni måned, har jeg lavet mine egen lidt mere beskedne bunke.

Jeg har fundet ud af at det faktisk er nemt, både at tegne mønstre af eller klippe stof når jeg sidder foran TV'et om aftenen eller mens Anker tuller rundt og leger.

Så bunken at sy projekter der ligger klar til maskine, vil helt sikkert vokse, for hoved er fyldt med projekter der skal ud!

Hvad gør du, gør du klar til flere projekter af gangen eller tager du et af gangen?


Jeg er håbløs bagud med indlæg, billederne er taget og indlægget er i hoved, nu skal jeg bare have dem skrevet og udgivet.
Syprojekter der ikke er fremvist, oplevelser jeg gerne ville dele, tanker der fylder i hoved som skal deles...det kommer dumpende snart...håber jeg!

6 kommentarer:

 1. Ja skoldkopperne har godt nok holdt fast i ham, lille mand...! Men det gode er at de kommer ikke igen :)
  Sikke en masse du skal have syet søde, sikke en energi(!) Jeg er ved at få bunkerne ned igen, der er run på, det er godt vi kan!
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de har været stride de skoldkopper, men idag er han endelig tilbage i vuggestue! Dejligt for alle parter😊
   Ja, der er meget der skal syes og cirka tre gange så meget i hovedet😉

   Slet
 2. Jeg prøver gang på gang at planlægge projekter, men pludselig får jeg idé om et nyt projekt eller en anden farve eller kombination af stoffet...det betyder at jeg nu har tre t-shirts, et par babybukser, to penalhuse, en toilettaske og en stogslange hvor alt er klippet og klar, men aldrig kommet videre ;o).

  Dertil kan jeg så lægge de projekter der lige mangler den sidste detalje førend de er færdige, fx elastik, oplæg eller trykknapper...

  Kunne godt drømme om at være bare lidt mere struktureret ind imellem ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Struktur er jeg god til, men halvfærdige projekter har jeg da vist også nogle stykker af! Der er projekterne der endte i skammekrogen, dem der pludselig blev kedelige og dem der bare blev glemt;)

   Slet
 3. Jeg er rigtig meget fan af det der med at klippe en masse og så have det klar til om aftenen. Der er mit overskud heller ikke særlig stort, selvom jeg ikke kan undskylde det med en graviditet ;-) det ser ud til nogle dejlige ting du har fået klippet til . Og mht det med overskuddet så kan bloggen aldrig være vigtigere end Anker, familien eller din krop og mon ikke bloggen stadig er her, når du har overskud igen? :-) og god bedring med anker! Godt det er ved at være ovre med de onde skoldkopper!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er nogle gange bare lettere at gå direkte til det sjove ik;) Og det sjove i sy processen er for mig helt sikkert foran maskinerne.

   I forhold til bloggen, nej så er den helt sikkert ikke vigtigere end alt det andet.
   Men når man har billederne og indlæg på indlæg i tankerne, så bliver jeg så frustreret over at jeg ikke kan få det ud...overskud eller ej;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...