Sider

tirsdag den 4. juni 2013

Terrible twos!

Anker har i den grad nået trodsalderen, tager sig et udviklingstrin, selvstændighedsudvikling, tigerspring kald det hvad du vil...vi kalder det terrible twos!
Denne weekend har både været den værste og den bedste, utroligt så hurtigt humøret kan skifte på sådan en lille selvstændig fyr. 
Her er lidt billedspam fra den bedste del af weekenden:

Weekend hygge


Weekend hygge

Weekend hygge

Weekend hygge

Weekend hygge

Bukserne er de hjemmesyede fra dette indlæg og med lidt tilretninger kommer der helt sikkert flere til.

Når jeg ser disse billeder, af min glade lille dreng, kan man jo næste ikke tro at det er den samme dreng, der om morgenen kastede sig ned på gulvet, som var han med i eksorcisten, fordi han blev sur over at jeg skar hans melon i små stykker, når han ville have "stor melon"!
Og hey har du først lavet fejlen, så kan der ikke rettes op på dette igen-suk!

Meste brugte ord for tiden er: "nej mor" eller "nej far"-suk, vi gør jo alt forkert, stakkels lille dreng, der har fået så håbløse forældre!!!

Det gode er heldigvis, når vi om aftenen går ind for at ligge dynen på ham inden vi selv skal i seng, så ligger han der som en sød lille engel.
Så står mor og far der og kigger på det lille vidunder, stryger ham over håret, mens vi siger: "åh lille skat, vil ønske du ikke havde det så svært for tiden".

Er der andre der har en strid toddler, som har sin egen mening om ALT?
8 kommentarer:

 1. Jeg kan vist ikke påstå at Carla er så slem (endnu), men NÅR det sker så smider hun sig også på gulvet og skriger som om vi har revet armen af hende....selvom vi måske bare har sagt nej til at hun må få kakao. Jeg siger til mig selv; det er en fase, en fase, en fase....:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. He he ja, det er en fase...efterfulgt af et støn;)

   Slet
 2. Årh den kære trodsalder!
  Vi har os et stk. dreng herhjemme som der er kommet i trodsalderen, det er bare så skønt til tider! :)
  og har hørt noget om at det vare op til 6 års alderen, puha 4 år endnu! :-D
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 3. Åh det lyder meget bekendt :) Magne er endnu ikke fyldt 2 år, men alligevel en meget selvstændig herre der har en mening om det meste. En gang imellem kan det næsten være komisk når han smider sig på gulvet, og man ikke har en idé om hvad der er han nu er sur over. Forleden dag lå han og roterede rundt på gulvet, og skabte sig klynkende, så jeg spurgte ham om han ikke i stedet ville sige hvad han var sur over. Men han blev bare ved med at klynke, og til sidst kom jeg til at sige: "Ti nu stille Magne". Hvorefter drengen nu er begyndt at sige: "ti stille!" Puh, man skal virkelig kunne væbne sig med tålmodighed :)
  Heldigvis er han jo sød det meste af tiden - og sjovt som de små er ekstra søde, når man betragter dem sovende i mørket :)

  SvarSlet
 4. Åh ja. Sådan en har jeg også. Han er 2 år og 9 mdr. Ville ønske jeg havde en magisk løsning så han ville få det lidt nemmere.

  SvarSlet
 5. Åh jo! Vi har både en på 3 og en på 4 et halvt - de kan godt nok være billigt til salg til tider :)))) men vi elsker dem jo sekundet efter ;)

  SvarSlet
 6. It's only the beginning hehe. Foerst er der "nej"-alderen, saa kommer trods-alderen og saa bliver de teenagere. God fornoejelse, vi er ogsaa midt i det hihi.

  SvarSlet
 7. Ja tak. Der har vi været. Nu nærmer vi os de trodsige tre. Yippie!!!
  Det er satans at de ser så skide nuttede ud.
  Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...