Sider

torsdag den 26. september 2013

Grønt er godt for øjnene

Og så ser knægten skøn ud i det..

Hjemmesyet drenge børnetøj

Forleden dag på vej hjem fra vuggestue, var jeg på et split sekund, så heldig at tage dette modelfoto af sønnen i det nye hjemmesyet dress! 
At tage billeder af den lille spilopmager er ikke det letteste for tiden, der er fuld fart på, så det er svært at tage billeder der viser tøjet.


Hjemmesyet drenge børnetøj

Hjemmesyet drenge børnetøj

Hjemmesyet drenge børnetøj

Hjemmesyet drenge børnetøj

Egentlig er sættet ikke lavet til at passe sammen, men på trods af forskelligheden i den grønne farve på bukserne og ribben på trøjen, så syntes jeg det går så godt sammen.

Bukserne har endnu engang fået et nyt lommedesign. Jeg har siden Anker var helt lille ALTID brugt Elsebeths Gynthers grundbuksemønster (uden sømrum), det er bare det helt rigtige snit til Anker. Den eneste variation er lommedesignet og det er utrolig hvad blot en lille ændring her gør for det færdige resultat.

Jeg har altid elsket farven grøn til Anker, men er også blevet en smule mættet af farven, så som i nok har opdaget har efterårsgarderoben mest været i de blå nuancer.

Men er nu alligevel glad for at jeg lod den grønne farve snige sig ind.


Service info:

Bluse: 
Mønster: Hanne Meedom, børnetøj 0-3 år
Stof: Blå/hvid stribet interlock fra Stofdepotet, grøn rib fra Stofdillen i Ishøj

Bukser:
Mønster: Elsebeth Gynther børnetøj du selv kan sy 0-3 år, med eget lommedesign.
Stof: Grøn fløjl fra Stof og stil


15 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert sæt. Den grønne fløjl ser virkelig fin ud, det tror jeg da også jeg skal have fat i til mine drenge.
  Jeg er imponeret over alle de fine bluser du får syet, jeg kan godt lide at de er så enkle, men med fine detalje - det har inspireret mig til at sy nogle ligende til Magne, jeg mangler bare tiden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Sofie:)
   Ja, den fløjl er virkelig lækker, skøn farve og så er den dejlig blød.
   Tak for rosen til mine trøjer, jeg har generelt bevæget mig over i en mere rolig og enkelt stil når det kommer til børnetøj.
   Jeg prøver altså også virkelig at få syet en del her inden lillebrors ankomst, for jeg er godt klar over at der ikke bliver samme tid når han først er ankommet.
   Jeg gør det at jeg gør en hel bunke tøj klar, så går det ret hurtigt når jeg sætter mig bag maskinen. Denne bluse tager ikke meget mere end 15 min at sy på overlockeren;)

   Slet
 2. Skønt skønt sæt, til Anker. Helt enkelt, og så alligevel super smart :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:) Enkelt er lige netop det jeg går efter for tiden:)

   Slet
 3. Dejligt sæt og ja nemlig enkelt og super smart

  SvarSlet
 4. Ja, det er ikke nemt at tage billeder af drenge i den alder - men hvor er de blevet gode af Anker og superfint sæt til ham :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:)
   He he, ja de fiser omkring så billederne bliver godt sløret;)

   Slet
 5. Så mye fint du lager og viser på din blog. Jeg blir følger :)

  SvarSlet
 6. SÅ lækkert tøj du får syet pt. - og ENDELIG kan jeg kommentere det. Sjovt nok kan jeg ikke skrive kommentarer på din blog fra min iphone eller ipad - men der er ingen problemer fra computeren (den bruger jeg bare ikke så ofte)? :o(

  Nå, men det var ikke teknikken, kommentaren skulle handle om - men i stedet ros til det tøj du kører igennem maskinerne - SÅ flot, Line! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia for de søde ord:)

   Ej øv at du har problemer med at kommentere fra din iphone og ipad! Jeg kommenterer også ofte fra min iphone og har også oplevet mange problemer.
   Jeg har dog opdaget at hvis jeg åbner indlægget i Safari så kan jeg kommentere;)

   Slet
  2. Det er faktisk oftes via safari, jeg ikke kan. Bruger ikke rigtig blogloving, da jeg synes bloggens personlighed forsvinder på den måde :o(

   Slet
 7. Det er godt nok et smukt sæt tøj du har lavet der, og hvor er han altså bare en lille godte. Ej, men altså han er bedårende!
  Jeg kender godt det der med det sikre i både farver og mønstre. Og hvis det går godt, hvorfor så også prøve noget andet? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tusind tak for de søde ord;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...