Sider

torsdag den 3. marts 2011

Hmm...

Dette klistermærke sidder på låget af mine nyindkøbte vitamin piller. Ny formulering? Har de prøvet en ny og forbedret formulering på emballagen? Og er det noget der ligefrem skal et klistermærke på for?
Hvad tror du de mener?


3 kommentarer:

 1. Æhh en halv-farmaceut og apoteksansat svarer lige her ;)
  Når der står ændret formulering så er det fordi at tabletten er anderledes opbygget end tidligere. De har måske brugt nogle nye hjælpestoffer eller smagsstoffer, men selve mængden af vitaminer og sådan skulle meget gerne være det samme og i overensstemmelse med anbefalingerne.

  Håber det hjalp.

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. hi hi, tak Anne, havde også regnet ud at det var indholdet der var ændret. Syntes bare det skulle hedde noget andet. Måske ikke "ny opskrift" men så noget a la "ny forberedret indhold" formulering er for mig bare noget med ord, så jeg syntes det så så sjovt ud.

  SvarSlet
 3. hihi ;)
  ja, det kan du have ret i, men formulering er jo den korrekte fagterm. Tænk sig, har haft et helt fag der bare hed lægemiddelformulering. Og så lægemiddelfremstilling samtidig. Men tager også mig selv i at bruge ordet formulering om fx kopiprodukter når jeg arbejder på apoteket, for det er jo mere fagsprog end lægmandssprog. Men samtidig skal man jo heller ikke snakke ned til folk.. jaja, masse hensyn ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...