Sider

søndag den 25. november 2012

Julemarked


Igår var jeg forbi Steiner skolens julemarked på Amager.
Det var super fedt og rigtig sjovt at møde Bodil, Dorte og Betine selv om jeg da lige skulle tage mod til at give mig selv tilkende!

Der var en rigtig god stemning på markedet og nogle fede ting til salg...derfor blev jeg også godt og grundigt sur på mig selv da jeg opdagede jeg fuldstændig havde glemt at hæve kontanter!
Lige for tiden er jeg bare så kort fra hoved, måske fordi Anker hele ugen har besluttet sig for at stå op klokken kvart i kvalme  5! De sidste par dage har vi haft besøg af min veninde og så kommer man altså nemt til at sidde længe oppe og hyggesnakke.

Så hvis jeg virkede kort fra hoved igår var det en blanding af søvnmangel, lidt for meget kaffe (uhm fik en god kaffe fra Riccos på markedet!) prøve at holde styr på Anker (der var lige ved at rykke duen af Bodils stand), snakke med de søde bloggere og se de fine varer.

Desværre nåede vi ikke hele vejen rundt til alle stande, så jeg fik desværre ikke set de fine tryk hos Myminmy.

Jeg fik dog lige skrabet sammen til en lille ting, jeg kan slet ikke stå for Bodils fine ispinde, så sådan en skulle Anker selvfølgelig have:Den fineste uro skulle også snart være på vej med posten, så den håber jeg snart at kunne vise frem.
Dorte havde også de fineste hjerter i pastel og neon tryk som jeg ikke helt kan slå ud af hoved, så mon ikke jeg også må se om der stadig er nogle tilbage af dem.

Til næste marked vil jeg prøve at være lidt mere tjekket og måske huske kontanter;-)

7 kommentarer:

 1. Ihh, det var altså bare så hyggeligt at hilse på dig og søde Anker :-) Du var slet ikke kort for hovedet. Og tak for de søde ord om mine ispinde! Jeg nåede nærmest ikke at se andet af markedet end vores lille klasseværelse og caféen, så det var virkelig ærgerligt. Men men, måske næste år :-)
  Kram Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå det er jeg glad for at du ikke syntes;-) Jamen de er altså bare fine dine ispinde, ville ønske jeg selv kunne hækle!
   Næste år vil jeg helt sikkert også hele vejen rundt!

   Slet
 2. Det der med pengene kunne jeg også sagtens gøre, også uden søvnmangel :)

  jeg gad også vildt godt på sådan et lækkert Julemarked! Det skulle bare være (lidt) tættere på Korsør :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det var bare så dumt, øv! Men ja vildt lækkert marked!

   Slet
 3. Der er bare ikke noget værre end at tage afsted på sådan nogle lækre markeder og opdage man har glemt pengene. Øv!

  SvarSlet
 4. Jeg tør slet ikke sige, at jeg faktisk HAVDE hævet penge, var på stedet, men ikke opdagede at der altså var stande INDENfor! Jeg gik igen efter en runde hos dem udenfor.. HULK SNØFT dumt! :(

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...